Le Lagoto Resort

.

Hotel på Samoa

Le Lagoto Resort

Le Lagoto Resort & Spa er et rummeligt, men intimt 4-stjernet boutique resort, med en idyllisk afsides beliggenhed på den nordligste spids af Savai’i. Omgivet af uspolerede kridhvide sandstrande, svajende kokospalmer og krystalklart vand, er du garanteret en bid af et ægte stillehavsparadis.

Resortet består af blot 10 bungalows (fales), fem af dem placeret med direkte front til stranden og fem med havudsigt, foruden to familieenheder. Morgenmad og tilgængelige kajakker er inkluderet i indkvartering.

Med den smukke sandstrand blot et par skridt væk, en infinity pool samt et spaområde, er Le Lagoto Resort & Spa det perfekte sted at koble af fra hverdagens stress. Nyd en tropisk cocktail i poolbaren mens solen går ned i horisonten. Lagoto betyder solnedgang på samoansk, og det er ikke uden grund, at resortet har påtaget sig dette navn.

Resortets restaurant, Vailili, byder på både international og polynesisk mad, hvor der anvendes lækre, friske og lokale råvarer. Desuden kan restaurantens gæster opleve ugentlige temaaftener, med traditionel kulturel underholdning.

Le Lagoto Resort & Spa har også et udvalg af aktiviteter, herunder halv- og heldagsture, hvor man kan opleve øens historiske og kulturelle højdepunkter, samt øens smukke natur. Derudover er der også rig mulighed for at snorkle og dykke, med ture arrangeret af Dive Savai’i, beliggende lige overfor Le Lagoto Resort & Spa, hvor man kan opleve det fantastiske undervandsliv, heriblandt smukke koraller, nysgerrige skildpadder og alverdens farverige tropiske fiskearter.

Le Lagoto Resort & Spa kan også være behjælpelig med bryllupsrejser og bryllupsarrangementer.

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen