Coconuts Beach Club Resort

Få et tilbud

Coconuts Beach Club Resort

Coconuts Beach Club Resort

Upolu, Samoa

Efterlad dine sko og dit ur derhjemme og hengiv dig til total afslapning på Coconuts Beach Club Resort. Her kan du foretage lige så meget eller lige så lidt som du ønsker. Med en beliggenhed på den sydlige kyst af Upolu, omgivet af en traditionel samoansk landsby og med udsigt til de smukkeste solopgange og solnedgange er dette opskriften på den perfekte bade- og solferie, præget af traditionel samoansk stemning og garanti på komplet afslapning.

Resortet består af 26 enheder, ideelt placeret med udsigt til den smukke strand og turkisblå lagune, hvor man bl.a. kan vælge at bo i overwater bungalows, i luksus suite eller i bungalows (fales) på stranden, alle bygget med lokale materialer i et samoansk design, indrettet med traditionel kunsthåndvæk.

Stedet er stolte af at repræsentere deres nyligt åbnede wellness center, hvor Dr. Merita Jackson Hinds, med licens indenfor bl.a. traditionel asiatisk medicin, foretager helbredende behandlinger af mennesker i terminalfasen, ved at anvende en holistisk naturmedicinsk tilgang. Derudover har resortet også et spaområde, hvor du kan nyde traditionelle afslappende kropsbehandlinger.

Coconuts Beach Club Resort har et stort aktivitetsudvalg, herunder VIP ture, hvor man kan opleve nogle af de bedste steder på øen. Der er også mulighed for at surfe og dykke.

For at fuldende dit ophold på Coconuts Beach Club Resort kan du nyde traditionelle kulinariske delikatesser i Mika’s Restaurant, der ofte, i adskillige rejseguider og magasiner, er blevet nævnt som et af de bedste og fineste spisesteder i Samoa.

Coconuts Beach Club Resort tilbyder også særlige bryllups- og bryllupsrejsepakker.

Få et skræddersyet rejseforslag

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.