Oure Lodge Beach Resort

.

Hotel i Ny Kaledonien

Oure Lodge Beach Resort

På Ile des Pines, denne lille, smukke, paradisiske ø i Ny Kaledonien, finder man Ouré Tera Beach Resort, perfekt beliggende ved Kanumera Bay, der er blevet udnævnt som en af de ti bedste strande i verden.

Resortet, der består af 30 rummelige bungalows, er tilpasset ind i de smukke naturomgivelser og bygget i traditionel melanesisk stil. Du kan vælge at bo helt ned til den kridhvide sandstrand eller i en bungalow i resortets smukke, tropiske have. Uanset hvad du vælger er stranden og det krystalklare vand kun et stenkast væk.

Udover de smukke omgivelser har resortets gæster blandt andet adgang til snorkeludstyr, kanoer og bordtennis og som endnu en bonus er der mulighed for at se delfiner og dygonger (i familie med søkøer) ude i den krystalklare bugt.

Hvis du ønsker at leje en bil, udforske øen eller lave andre aktiviteter, kan resortets venlige personale også hjælpe dig med det.

I Ouré Teras egen restaurant Kanumera er der rig mulighed for at nyde lækker frisk fisk og skaldyr og særligt den populære Ile des Pines-hummer er et must.

Resortet kan også arrangere dit drømmebryllup.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller i Ny Kaledonien