Le Meridien Noumea Resort & Spa

.

Hotel i Ny Kaledonien

Le Meridien Noumea Resort & Spa

Det eneste luksusresorthotel på Nouméa ligger på pynten af Ponte Magnin, lige ved den flotteste strand på øen. Le Meridien Nouméa er centralt placeret med bare to minutter til centrum af Nouméa og har en flot udsigt til en af verdens smukkeste laguner.

Bliv bedre kendt med Le Meridien Noumea Resort & Spa.

Selv om resortet er stort med 253 rum, har det en elegance og bærer præg af luksus, som man næsten ikke forventer på disse kanter. Med en over 2 kilometer lang sandstrand lige nedenfor stedet, kan Le Meridien Nouméa tilbyde en række aktiviteter. I hjertet af hotellet ligger et stort udendørs svømmebassin, og det tager blot et kvarter at komme til golfbanen eller til Tjibaou Cultural Centre, hvis man hellere ønsker sig lidt kulturel aktivitet. Hotellet har også direkte adgang til et nærtliggende kasino, hvis man ønsker lidt spænding efter en lang dag på stranden.

Le Meridien Nouméa har et omfattende aktivitetstilbud og de fleste er naturligvis knyttet til vandet. På stranden nedenfor hotellet er der et væld af vandsportsaktiviteter som snorkling, dykning, game fishing, vandcykler og bådture. Hotellet har også sit eget wellness center med fitness, sauna, massage og spa.

Der er intet mindre end fire restauranter på hotellet og disse tilbyder alt fra fransk gourmetcuisine til udendørs grillmad. Hotellet har også egne tilbud til bryllup og/eller bryllupsrejser og det er desuden også ideelt for de, som rejser med børn.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller i Ny Kaledonien