Le Meridien Ile des Pins

.

Hotel i Ny Kaledonien

Le Meridien Ile des Pins

På øen Ile des Pins, syd for Ny Kaledoniens største ø, ligger denne perle af et boutique-resort, Le Meridien Ile des Pins, bestående af 48 eksklusive værelser og bungalows. Omgivet af palmer, kridhvide sandstrande, krystalklart vand og ikke mindst det UNESCO-listede koralrev New Caledonia Barrier Reef, har resortet den perfekte og mest idylliske beliggenhed.

Bliv bedre kendt med Le Meridien Ile des Pins.

Alle vil føle sig hjemme her og resortet byder både på romantik for par, aktiviteter og udflugter til de eventyrlystne og familieaktiviteter for børnefamilierne, uanset om man foretrækker at blive på hotellet eller ønsker at udforske mere af Ile des Pins.

Aktiviteter på resortet omfatter blandt andet vævning med kokospalmeblade, madlavningskursus eller hvad med at lade dig forkæle med en af resortets spabehandlinger? Andre aktiviteter omfatter sejlture, vandreture, dykning og snorkling, hvor der også er mulighed for at svømme med skildpadder.

Resortets egen restaurant, La Pirogue Restaurant, tilbyder lækre måltider inspireret af det franske og melanesiske køkken, tilberedt med friske råvarer. Forkæl dine smagsløg mens du nyder udsigten over poolen og stranden, og lader Stillehavets bølger afstresse dig.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller i Ny Kaledonien

[ess_grid alias=”hotell-nycal-2″][/ess_grid]