Hotel Paradis D’Ouvea

.

Hotel i Ny Kaledonien

Hotel Paradis D’Ouvea

Hotel Paradis D’Ouvea ligger på den lille paradisiske ø, Ouvea, der er den mindste af Loyalty Islands øerne. Hotellet lever i den grad op til navnet, da denne beliggenhed er et sandt paradis.

Du vil have udsigt til det smukke, krystalklare Stillehav, uanset hvor du kigger hen, da hotellet er placeret på en tynd tange, med 34 bungalows i alt, hvoraf 6 af disse ligger direkte på den kridhvide sandstrand, bl.a. udstyret med spabad. Med andre ord, du kan vågne op, gå et par skridt og tage dit morgenbad i Stillehavet uden nogle anstrengelser! For at toppe dette er Ouvea lagunen en del af UNESCOs verdensarv og Mouli stranden betragtes som en af de smukkeste i verden.

På Hotel Paradis D’Ouvea er du langt væk fra hverdagens stress, så hvis du er ude efter en ferie med kridhvide sandstrande i verdensklasse, azurblåt hav, svajende palmer og total afslapning så er dette et perfekt sted for dig.

Udover lange, fredelige gåture i vandkanten på de smukke, endeløse strande samt masser af solbadning, er der også rig mulighed for at få nogle fantastiske snorkeloplevelser i det klare, turkisblå vand eller mulighed for at udforske de enestående laguner med båd, hvilket hotellet kan arrangere.

Derudover tilbyder Hotel Paradis D’Ouvea udflugter rundt på øen, udlejning af mountainbikes og for dem, der ønsker at udforske øen i bil, kan hotellet også hjælpe med at arrangere leje af bil.

Hotellet har to restauranter, der byder på velsmagende, friske og lækre specialiteter fra det kaledoniske køkken.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller i Ny Kaledonien