Hotel Le Lagon

.

Hotel i Ny Kaledonien

Hotel Le Lagon

Dette komfortable og familievenlige hotel ligger i det kendte Anse Vata Beach område i det sydøstlige Ny Kaledonien. Hotel Le Lagon har både restauranter, natklubber og Kasino umiddelbart i nærheden. Stranden og det turkisblå Stillehav ligger også blot nogle hundrede meter fra hotellet.

Bliv bedre kendt med Hotel Le Lagon.

De 62 veludstyrede rum er i moderne design har alle balkon eller terrasse. Flere af rummene har havudsigt eller udsigt over poolen.

På Hotel Le Lagon har du adgang til en række forskellige faciliteter. Træningscenter, tennisbane, yoga, og vandaerobic er nogle af de aktiviteter, du kan vælge imellem, hvis du vil bevæge kroppen. Det er også muligt at leje cykler på hotellet, hvis man ønsker at udforske nærområdet på egen hånd. Måske det er mere fristende at slappe af ved den dejlige pool, der bliver varmet op til 29 grader hele året?

Du kan også forkæle dig selv med en afslappende behandling i hotellets spaafdeling.

Der er i prisen inkluderet en dagstur til den lille og smukke ø, Iles Aux Canard. Her er de perfekte forhold for både snorkling og badning.

Den mangfoldige og indbydende frokost på hotellet kan anbefales – her er der meget at vælge imellem. Og hvis du ønsker at nyde frokosten på balkonen, er roomservice også tilgængeligt.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller i Ny Kaledonien