Vomo Island Resort

Få et tilbud

Vomo Island Resort

Vomo Island Resort

Mamanuca Islands, Fiji

Vomo er kendt for at lave mad i verdensklasse, luksuriøs indkvartering samt den charmerende fijianske kultur. Dette er et specielt og unikt sted.

Filosofien bag resortet er enkel: Ingen rutine og ingen krav; gæsterne er i centrum og kan selv vælge, hvordan de vil tilbringe dagen. Vomo Island Resort har en uformel og afslappende atmosfære i luksuriøse omgivelser.

Vomo Island ligger i øgruppen Mamanuca og er lige som de øer, man ser på billeder og i film – et utroligt idyllisk tropisk paradis med hvide strande, grønne palmer og blåt hav. Man kommer hertil med enten båd, helikopter eller vandflyver. Fra lufthavnen i Nadi tager det ca. et kvarter med helikopter. Alle værelser har en fantastisk udsigt og restauranten er kendt for at være en af de bedste på Fiji.

Resortet har et stort udvalg af aktivitetstilbud, og instruktører står klar til at hjælpe ved behov. De fleste aktiviteter er, naturligt nok, knyttet til havet, heriblandt snorkling, dykning, dybhavfiskeri og bådture. For de mere aktive er der både tennis- og golfbane.

Resortet har også tilbud i forbindelse med bryllup og/eller bryllupsrejser.

Vomo Island Resort

Vomo Island Resort

Få et skræddersyet rejseforslag

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.