Tokoriki Island Resort

.

Hotel på Fiji

Tokoriki Island Resort

Dette er et boutique-resort i den nordligste del af øgruppen Mamanuca. Alle bungalows ligger lige ved stranden, med fantastisk udsigt mod den smukke solnedgang. Tokoriki er indbegrebet af fijiansk gæstfrihed, med en afslappet blanding af moderne stil og fijiansk design.

Bliv bedre kendt med Tokoriki Island Resort.

Det tager ca. 1,5 timer med båd fra Port Denarau eller et kvarter med helikopter at komme til Tokoriki Island. Med kun 36 bungalows er man her sikret et fredeligt lille hjørne af stillehavsparadiset.

Tokoriki Island er særligt populært blandt par, der ønsker at forkæle sig selv i paradis til en relativ billig pris. Her kan man snorkle ved koralrevet lige ud fra stranden, eller man kan dykke med det professionelle PADI team.

Oplev fijiansk kultur med et besøg i landsbyen, slap af med en himmelsk spabehandling, nyd en picnic på en privat ø eller slap af under solen ved poolen.

Resortet har et stort udvalg af aktivitetstilbud, som snorkling, dykning, deep sea fishing og bådture. Restauranten serverer en lækker blanding af retter fra Stillehavet, Australien og Europa.

Resortet har også tilbud i forbindelse med bryllup og/eller bryllupsrejser.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Fiji

Vanua Levu og Tavenui

Yasawa Islands