Taveuni Island Resort and Spa

.

Hotel på Fiji

Taveuni Island Resort and Spa

Dette er et af de flotteste og mest romantiske resorts på Fiji. Taveuni Island Resort & Spa ligger i tropiske omgivelser på en bakketop, og har en fantastisk udsigt over det azurblå hav i Somosomo-strædet.

Bliv bedre kendt med Taveuni Island Resort & Spa.

Resortet består af blot 12 boenheder, hvoraf den ene er en villa. Alle enhederne er store og rummelige, og har en stor veranda med fantastisk udsigt. Taveuni Island Resort er muligvis det bedste valg for par, der søger et sted med fred og ro, lidt afsondret fra resten af verden.

Taveuni er den tredjestørste ø på Fiji og kaldes ofte ”Garden Island” idet den er dækket af grøn og frodig regnskov. Øen er på mange måder forskellig fra mange af de andre øer i Fiji, hvilket gør den stadig mere populær blandt turister. Taveuni er en vulkansk ø og der findes adskillige kratere – blandt andet søen Lake Tagimaucia, der formentlig er øens største turistattraktion. Øen er også hjemsted for Fijis mest berømte vandfald, Bouma Falls.

Resortet har en bred vifte af aktivitetstilbud og hvis det ønskes kan der, ved henvendelse i receptionen, arrangeres udflugter, eksempelvis en tur til Bouma National Heritage Park, hvor man finder Fijis mest berømte vandfald – Bouma Falls, eller tag en tur til søen Lake Tagimaucia, resterne af en vulkan. Derudover tilbydes en række aktiviteter relateret til vandet, såsom dykning, snorkling, deep sea fishing og sunset cruise. Resortet kan også lave tilbud i forbindelse med bryllup og/eller bryllupsrejser.

Børn under 15 år er ikke tilladt.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Fiji

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands