Six Senses Fiji

.

Hotel på Fiji

Six Senses Fiji

Six Senses Fiji er omgivet af krystalklart vand og en perfekt hvid sandstrand – perfekt til gæster, der leder efter deres eget tropiske paradis.

Malolo Island er en del af Mamanuca-øgruppen, lidt over en halv times båd fra den internationale lufthavn. Her finder vi Six Senses Fiji, helt nede ved stranden og med en perfekt udsigt over Stillehavet og solnedgangen.

Six Senses overlader intet til tilfældighederne. Følelsen af ​​et 5-stjernet resort afspejles også i beliggenheden, omgivelserne, restauranterne og spa-afdelingen. Udvalget af værelser spænder fra romantiske suiter for to, til en hel villa med egen pool og fem soveværelser.

Bliv bedre kendt med Six Senses Fiji.

Hvis i kan lide en aktiv ferie, kan i se frem til ting som dykning, snorkling, kajaksejlads, windsurfing og fiskeri. Øen er vulkansk og kuperet, så i kan også jogge, cykle eller gå i frodig urskov.

Stedet har to restauranter, der serverer både lokale og internationale retter. Udover daglig frisk fisk og skaldyr kommer en stor del af råvarerne fra resortets egen økologiske køkkenhave. Derudover er der to cafeer, et pizzeria og en lille delikatessebutik med alt hvad man skal bruge til en spontan og ekstra god picnic frokost.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Fiji