Nanuya Island Resort

.

Hotel på Fiji

Nanuya Island Resort

Nanuya Island Resort er omgivet af kokospalmer, hvide sandstrande og azurblåt hav, og ligger på den nordligste spids af øen Nanuya Lai Lai Island i øgruppen Yasawa. Når Blue Lagoon er den nærmeste nabo er det svært at blive skuffet.

Bliv bedre kendt med Nanuya Island Resort.

Vælg mellem private villaer eller afsidesliggende bungalows på bakken bag resortet, der har en flot udsigt over Koralhavet. Her er man sikret en idyllisk og rolig ferie i perfekte omgivelser.

Nanuya Island Resort kan tilbyde en række aktiviteter, heriblandt snorkling, dykning, kajakroning, yoga og grotteture. Vi anbefaler også at tage med på en guidet tur til en lokal landsby på den anden side af bugten for at få et indblik i Fijis kultur og historie. Forkæl dig selv med en spabehandling, og slut dagen af med en sejltur i solnedgangen.

På Nanuya kan du foretage dig så meget eller så lidt som du selv ønsker. Hvis dit eneste ønske er at ligge i en hængekøje dagen lang, så er det naturligvis helt i okay!

Resortet har to restauranter og barer, og her kan man nyde lækre retter tilberedt med friske og lokale råvarer. Indimellem arrangeres der temaaftener med kulturelle indslag og en dertilhørende speciel middagsmenu.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Fiji