Musket Cove Island Resort & Marina

.

Hotel på Fiji

Musket Cove Island Resort & Marina

Musket Cove Island Resort ligger på den lille charmerende ø Malolo Lailai, i den sydligste del af Mamanuca øgruppen og kun 17 kilometer vest for Nadi. Resortet har et stort udvalg af bures og villaer, smukt placeret i hjertet af en lille lagune.

Bliv bedre kendt med Musket Cove Island Resort & Marina.

Denne afskærmede lagune er et populært sted for sejlbåde at lægge til, men er også perfekte omgivelser for snorkling, dykning og alle slags vandsportsaktiviteter.

Resortet ligger i en tropisk have helt ned til stranden, og nogle af villaerne ligger på en lille kunstig ø. Udover smukke omgivelser med grønne palmer og hvide strande, hvilket alle resorts på Fiji kan prale af, har Musket Cove en del attraktioner som man normalt ikke finder på andre resorts – bl.a. Musket Cove Yacht Club, en stor marina og eget supermarked, hvilket er smart, hvis man ønsker selv at lave mad.

Resortet har et stort udvalg af aktivitetstilbud, herunder Mandara Spa. Her kan man virkelig slappe af og nyde stillehavsatmosfæren. Det er flere restauranter og caféer i området, så her kan man vælge mellem alt fra grill til picnic på stranden.

Resortet har også tilbud i forbindelse med bryllup og/eller bryllupsrejser.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Fiji