Matamanoa Island Resort

Få et tilbud

Matamanoa Island Resort

Matamanoa Island Resort

Mamanuca Islands, Fiji

Matamanoa er en lille idyllisk ø i Mamanuca-øgruppen, omkring 30 kilometer vest for Nadi. På denne ellers øde ø ligger Matamanoa Island Resort, et lille, charmerende og intimt resort i smukke omgivelser. Søger du fred og ro i en uformel atmosfære, er dette resort et perfekt valg.

Matamanoa Island består af toppen på en udslukt vulkan, der kun lige knap rager over havets overflade, omringet af et koralrev og azurblåt hav. Øen er stort set uberørt og dækket af tæt vegetation og palmetræer, en slående kontrast til den kridhvide strand og det farverige koralrev. Den mest almindelige måde at komme hertil er med båd, hvilket tager halvanden time fra havnen i Denarau, eller man kan tage en 10-minutters helikoptertur fra lufthavnen i Nadi.

Resortet har et stort udvalg af aktivitetstilbud, og instruktører står klar til at hjælpe ved behov. De fleste aktiviteter er, meget nærliggende, relateret til havet, heriblandt snorkling, dykning, deep sea fishing og bådture. Resortet har også tilbud i forbindelse med bryllup og/eller bryllupsrejser.

Børn under 12 år ikke tilladt.

Få et skræddersyet rejseforslag

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.