Mantaray Island Resort

.

Hotel på Fiji

Mantaray Island Resort

Mantaray Island Resort ligger idyllisk mellem to strande på øen Nanuya Balavau i Yasawa øgruppen.

Bliv bedre kendt med Mantaray Island Resort.

Resortet opfylder alle drømme, man kunne have om en ferie i et tropisk stillehavsparadis: hvide, idylliske sandstrande, farverige koralrev, et rigt undervandsliv, fantastisk mad, forfriskende drinks og en afslappende atmosfære.

På Mantaray Island kan du foretage dig lige så meget eller lige så lidt som du selv ønsker. Slap af i en hængekøje, udforsk marinereservatet, beliggende lige ud fra stranden, deltag i et madlavningskursus eller besøg den lokale landsby. Desuden er det også et af de bedste steder på Fiji for snorkling, dykning og svømme med kæmperokker. Inden for en 20 minutters radius fra resortet ligger der over 40 dykkersteder. Hvis du ikke har dykkercertifikat kan du lære at dykke på resortet, eller ovenikøbet lære at fridykke.

Afslut dagen med en eksotisk cocktail, før du får serveret en lækker middag. Her anvendes kun de friskeste ingredienser, heriblandt friskfanget fisk, tropiske frugter og et bredt udvalg af vegetariske specialiteter. Ønsker du en speciel middag med din elskede, kan man også få serveret en romantisk middag for to.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Fiji