89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa

Få et tilbud

Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa

Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa

Coral Coast, Fiji

Oplev autentisk Fijiansk atmosfære ved en smuk strand med palmer og det spændende rev, der indbyder til snorkling lige udenfor.

Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa ligger på den smukke Natadola Beach, på den nordligste del af koralkysten på hovedøen Viti Levu. Perfekt beliggende med en udsigt, der vil tage pusten fra dig.

Suiterne, beliggende ved lagunen og stranden har terrasser, der er fantastiske at slappe af på, enten i solsengen eller i det private Kleopatra bad, mens solen bevæger sig ned over Natadola bugten. Stedets Spa, en lille fin oase, tilbyder udsøgte behandlinger. Her kombineres teknikker og ekspertise fra Asien, østen og vesten for at bringe krop og sind i balance. Natadola Bay Championship Golf Course ligger lige i nærheden.

Resortet har et omfattende udvalg af tilbud. Der er 3 restauranter, 2 barer, 4 swimmingpools, spa og et væld af aktiviteter. Servicen på restauranterne er udsøgt. Maden bærer præg af internationale smagsoplevelser og består naturligvis af friske ingredienser.

Resortet har også tilbud i forbindelse med bryllup og/eller bryllupsrejser.

Få et skræddersyet rejseforslag

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.