Blue Lagoon Beach Resort

.

Hotel på Fiji

Blue Lagoon Beach Resort

Øen Nacula har nogle af de fineste strande i øgruppen Yasawa og her ligger Blue Lagoon Beach Resort.

Bliv bedre kendt med Blue Lagoon Beach Resort.

For at komme hertil skal man rejse med båd, vandflyver eller helikopter, og ved ankomst vil man få essensen af Fiji at mærke – lange hvide strande, smukke solnedgange, et slaraffenland under vand og ikke mindst de venlige fijianere. Resortet har en afslappende stil, hvor man sagtens kan gå barfodet til bords i restauranten.

Resortet har flere villaer i forskellige størrelser, beliggende lige ved eller i nærheden af stranden, foruden en sovesal for dem, der rejser på et stramt budget. Det er flere små landsbyer i nærheden, og resortet arrangerer med glæde ture dertil for at gæsterne har mulighed for at opleve den traditionelle kultur på nært hold.

Resortet støtter også økonomisk den lokale grundskole. Fokus på den lokale kultur og samarbejdet med landsbyerne, gør et ophold her til en helt særlig oplevelse.

Blue Lagoon Beach Resort har et stort udvalg af aktivitetstilbud – alt fra fisketure til kulturelle shows og underholdende konkurrencer. Ikke desto mindre er øgruppen Yasawa i særdeleshed indbegrebet af smukke strande, betagende natur og et vitalt undervandsliv – og alt dette vil blive en del af oplevelsen med et besøg hertil.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Fiji