Te Vakaroa Villas

.

Hotel på Cookøerne

Te Vakaroa Villas

Te Vakaroa Villas er et himmelsk sted, der ligger ved Muri Beach med en fantastisk udsigt over den hvide sandstrand, lagunen og Stillehavet udenfor.

Bliv bedre kendt med Te Vakaroa Villas.

Dette er et relativt nyt resort, der består af blot 6 villaer, med et moderne design, der passer godt ind i omgivelserne. Alle villaer har en privat terrasse ud mod pool området – et perfekt sted at slappe af og nyde en tropisk cocktail mens solen går ned. Te Vakaroa er et perfekt sted for dem, der ønsker en romantisk ferie i afsondrede omgivelser.

Det tager ikke mere end en kort gåtur langs stranden, før man finder nogle af Rarotongas kendte restauranter. Gæsterne kan selv vælge, om de vil have en ferie, der omfatter alt eller om man ønsker at stå for maden selv, idet villaerne har store og fuldt udstyrede køkkener. Resortet består af villaer med 1 eller 2 soveværelser, og med et resort bygget i naturlige materialer har ejerne sørget for at det er i harmoni med omgivelserne.

Med beliggenhed mellem Rarotonga Sailing Club og Pacific Resort Rarotonga har man et stort udvalg af både restauranter og aktiviteter at vælge imellem. Muri Lagoon er en fantastisk legeplads for vandaktiviteter som snorkling, dykning, kajakture, kiting og sejlads. Fiskeri er også ideelt her. Tag en 4WD tur rundt på øen, eller få en guide til at tage med dig på den populære Cross Island Walk, så du kan lære mere om dyrelivet, den flotte natur og de historiske steder.

Børn under 12 år er ikke tilladt.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Rarotonga