Royale Takitumu Villas

.

Hotel på Cookøerne

Royale Takitumu Villas

Rarotongas flotteste strand er smuk hvid og strækker sig over flere kilometer. De første fodspor, du ser her kan sagtens ske at være dine egne. Stranden tilbyder skyggefulde steder under palmerne ved det azurblå vand i Titikaveka Lagoon.

Bliv bedre kendt med Royale Takitumu Villas.

Det er ikke mange, der får mulighed for at opleve sådan en skønhed som gæsterne på Royale Takitumu Villas gør, Rarotongas mest prestigefyldte resort. Takitumu ligger midt i velplejede plæner og tropiske haver, og vender ud mod den krystalklare lagune. Et koralrev giver disse farvande de perfekte forhold til et mylder af tropiske fisk og er derfor et paradis for snorkel entusiaster.

Royale Takitumu er et lille, men luksuriøst resort bygget i polynesisk stil, idyllisk beliggende langs en hvid sandstrand omgivet af svajende palmer. Resortet har ti store og smukt indrettede villaer med et soveværelse. Det har et velfortjent omdømme for at have en fantastisk og personlig service – intet er for problematisk.

«South Sea»-stilen blandes med moderne bekvemmeligheder. Villaerne er dækket af palmeblade og med højt til loftet garanterer dette, at villaerne forbliver behageligt tempereret. Aircondition, telefon, rummelige opholdsrum, store senge og smukke badeværelser, samt køkken og veranda sikrer, at villaerne her er blandt de bedste, man kan finde.

Royale Takitumu ligger på Rarotongas rolige sydside. Stedet er romantisk og perfekt til bryllupper, og har også en dedikeret bryllupsværtinde for at sikre at parrenes særlige dag netop bliver det; helt særlig.

Børn under 12 år er ikke tilladt.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Rarotonga

Rarotonga