Pacific Resort Rarotonga

.

Hotel på Cookøerne

Pacific Resort Rarotonga

Muri Lagoon er formentlig det mest idylliske sted på hele Rarotonga, med en smuk hvid sandstrand, en stor, rolig lagune omgivet af flere små øer (motus). Pacific Resort Rarotonga var et af de første boutique resorts på Cookøerne og her kan man opleve det sydlige Stillehav når det er bedst.

Bliv bedre kendt med Pacific Resort Rarotonga.

Resortet er bygget i polynesisk stil og består af i alt 64 enheder i forskellige størrelser, fra 1 og 2 soveværelser med udsigt til haven eller lagunen, til store villaer. Her er alt organiseret på forhånd for at gæsterne kan få det bedst mulige ophold. Resortet er godt afskærmet fra hovedvejen og trafikstøj, og værelserne ligger spredt over et stort område med tropiske haver, vandfald og små damme. Udover resortets egen souvenirbutik ligger det i gåafstand til en række små butikker, der sælger lokalt håndværk og souvenirs.

Resortet har et stort udvalg af aktivitetstilbud og de fleste er, meget nærliggende, relateret til havet, som snorkling, dykning, game fishing, vandcykler og bådture. Ønsker man at foretage sig noget udover at slappe af på stranden eller ved poolen en dag, har resortet sin egen tour desk hvor man kan få hjælp til det meste. Om aftenen kan man betragte solnedgangen mens man nyder et måltid i en af resortets egne restauranter, eller man kan spadsere hen til en af de andre restauranter i nærheden, hvis man ønsker lidt variation.

Resortet har også tilbud i forbindelse med bryllup og/eller bryllupsrejser.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Rarotonga