Pacific Resort Aitutaki

.

Hotel på Cookøerne

Pacific Resort Aitutaki

Pacific Resort Aitutaki anses for at være det mest luksuriøse resort på Cookøerne, idyllisk beliggende på det, der ofte kaldes den smukkeste ø i Stillehavet. Ønsker du at opleve stillehavsdrømmen i luksuriøse omgivelser, er Pacific Resort Aitutaki formodentligt det bedste alternativ!

Bliv bedre kendt med Pacific Resort Aitutaki.

Resortet består af blot 27 bungalows, alle med udsigt og nem adgang til stranden. De fleste er store og rummelige, men hvis du ønsker lidt ekstra luksus er der også nogle af villaerne, der er helt op til 90 kvm, bl.a. med eget udendørs bad. På Pacific Resort Aitutaki kan du nyde tilværelsen i en dejlig atmosfære – polynesisk arkitektur, møbler i kolonistil, foruden god mad og vin. Her kan du forvente et enestående ophold, med udsøgt service og måltider tilberedt af lokale råvarer med fokus på alt godt fra havet.

Der er meget at lave på Aitutaki, men husk at noget af det vigtigste du kan foretage dig, er at slappe af og nyde livet. Dette er din drømmeferie, og du skal gøre præcis det, du har lyst til.

De fleste aktiviteter er, meget nærliggende, forbundet til havet, så som snorkling, dykning, kajak- og bådture. En absolut anbefalet aktivitet er en sejltur i Aitutakis store lagune. Det er en oplevelse for livet at svømme rundt blandt fisk i alle farver og former. Ellers kan du blot slappe af i solen ved poolen eller gå et par skridt ned til stranden for en kølende dukkert i lagunen. Og om aftenen kan du se solen gå ned i det fjerne, mens du venter på endnu et udsøgt måltid mad.

Resortet har også tilbud i forbindelse med bryllup og/eller bryllupsrejser.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Aitutaki