Little Polynesian Resort

.

Hotel på Cookøerne

Little Polynesian Resort

I mere end 30 år har dette luksusresort givet turister fra hele verden en oplevelse af den autentiske Stillehavs- og paradisstemning. Little Polynesian ligger idyllisk mellem grønne palmer ved en smuk kridhvid strand, og her kan gæsterne nyde livet i komfortable og luksuriøse omgivelser.

Bliv bedre kendt med Little Polynesian Resort.

Resortet har en rig og varieret historie, og fremstår som nyt efter omfattende renoveringer for nogle år siden. Det består af 14 bungalows, eller Are som de kaldes. Alle bungalows er bygget i traditionel polynesisk stil, og de fleste har udsigt til stranden og den turkise lagune udenfor. Stranden er en af de flotteste på Rarotonga og lagunen udenfor er perfekt til en dukkert. Indvendig er bungalows’ne holdt i en minimalistisk stil og har al den komfort, man kan forvente af et luksusresort.

I disse romantiske og luksuriøse omgivelser kan du foretage dig lige så meget eller lige så lidt, som du vil. Uanset hvad du vælger, vil resortets medarbejdere hjælpe dig med alt fra god mad til bestilling af ture eller aktiviteter. Selvom stranden og lagunen måske er det, der frister mest, anbefaler vi, at man også tager sig tid til at udforske andre dele af Rarotonga.

Little Polynesian er omgivet af alt det, man kunne drømme om – en skyfri himmel, en smuk lagune og et tempereret klima. Disse forhold er ideelle til forskellige vandrelaterede aktiviteter så som svømning, snorkling, dykning, fiskeri eller måske en hyggelig kanotur. Der er mere end rigeligt at give sig til, hvis man ønsker at lave andet end blot at slappe af på stranden. Du kan eventuelt opleve et kulturelt show med sang og dans, noget befolkningen på Cookøerne er kendt for. Og om aftenen kan du nyde solnedgangen i det fjerne mens du venter på endnu et udsøgt måltid.

Resortet har også tilbud i forbindelse med bryllup og/eller bryllupsrejser.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Rarotonga