Crown Beach Resort and Spa

.

Hotel på Cookøerne

Crown Beach Resort and Spa

Crown Beach Resort er det flotteste boutique resort på Rarotonga, og her behøver gæsterne ikke foretage sig noget for at få en helt særlig oplevelse. Resortets beliggenhed er nøje udvalgt til at passe ind i naturen, og foran den turkise lagune viser den flotte hvide sandstrand sig.

Bliv bedre kendt med Crown Beach Resort and Spa.

Efter ankomst på resortet vil du få din egen villa, der har alt, hvad du behøver af faciliteter – fuldt udstyret køkken, separate soveværelser med eget bad samt privat solterrasse med jacuzzi. De største villaer har også privat swimmingpool. I disse eksklusive omgivelser vil du med det samme føle, hvordan hverdagens stress og jag forsvinder. Og finder du ikke ro i disse idylliske omgivelser, har Crown Beach Resort et spa-tilbud, hvor både krop og sjæl kan blive forkælet.

Resortet har et omfattende udbud af aktiviteter, og instruktører står klar til at hjælpe ved behov. De fleste aktiviteter er, meget nærliggende, forbundet til havet, så som snorkling, dykning, game fishing, vandcykler og bådture. Men du kan også tage med på udflugter til lokale landsbyer, tage på picnic i det fri, spille tennis eller beach volleyball, svømme et par baner i poolen eller tage forbi spa’et. Og om aftenen kan du nyde solnedgangen i det fjerne, mens du venter på endnu et udsøgt måltid på en af resortets to restauranter.

Resortet tillader ikke børn under 16 år.

Billedgalleri

Få et tilbud

Send os dine ønsker. En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Reiseforslag - generell

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Start planlægningen af drømmerejsen

Flere hoteller på Rarotonga