89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Yasawa Islands

Hoteller

Yasawa Islands

Rejsemål på Fiji:

Yasawa Islands

Introduktion

Øgruppen Yasawa ligger som en perlerække langs nordvestkysten af Viti Levu. Her er klimaet tørt og solrigt, og det gode vejr, de flotte sandstrande og de smukke laguner, gør øgruppen til en af Fijis mest populære destinationer.

Øgruppen blev berømt da filmen “The Blue Lagoon” blev indspillet her i 1949, og senere blev også versionen med Brooke Shields og Chris Atkins indspillet her. Udover hvide strande og azurblåt vand, byder øerne også på fantastiske kalkstensgrotter. Enkelte steder kan man svømme igennem flere huler, og Yasawa øgruppen er også et af de få steder i Fiji, hvor du finder hulemalerier.

Yasawa indfrier alle forventninger til et Stillehavsparadis – Flotte strande med gode snorklemuligheder, et frodigt landskab som indbyder til vandreture, og små landsbyer hvor livsstilen er afslappet. Her finder du den oprindelige fijianske kultur, men også nogle af de flotteste resorts på Fiji, med alt hvad hjertet kan begære af luksus og komfort. Yasawa-øerne er også fine at udforske ombord på et af de mindre cruiseskibe.

Uanset bostandard og rejsemåde – et besøg til Yasawa Islands er en uforglemmelig oplevelse.

Nanuya Island Resort, Fiji.

Fiskeri er en af de aktiviteter du kan give dig i kast med på Yasawa-øerne.

Rejseforslag til Fiji

Paradiset Fiji

Paradiset Fiji

Tilbring ferien på øgruppen Yasawa på Fijis Vestkyst. Nyd det gode vejr og de smukke sandstrande og laguner – et sandt paradis.

Eksklusive Fiji

Eksklusive Fiji

I dette rejseforslag har vi inkluderet nogle af de bedste resorts på Fiji, så I får lidt ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Autentiske Fiji

Autentiske Fiji

Dette rejseforslag tager jer med til den smukke Yasawa ø-gruppe på Fiji.

Fijis perler

Fijis perler

I dette rejseforslag tager vi dig med til nogle af de mest populære resorts i øgruppen Mamanucas på Fiji.

Øhop i Stillehavet

Øhop i Stillehavet

I dette rejseforslag har vi inkluderet flyrejse til flere af ørigerne i Stillehavet, og derudover går turen til både New Zealand og Australien.

Start planlægningen af drømmerejsen