89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Vanua Levu og Taveuni

Hoteller

Vanua Levu og Taveuni

Rejsemål på Fiji:

Vanua Levu og Taveuni

Introduktion

Vanua Levu er Fijis næststørste ø, og selvom øen er betydeligt mindre turistet sammenlignet med hovedøen, er der stadig meget at se og og foretage sig.

Savusavu er den største by på øen, beliggende i nydelige omgivelser ved en beskyttet havn. Aktivitetene på øen inkluderer gåture gennem vilde regnskove, delfincruise og dykning i verdensklasse.

Vanua Levu var før i tiden en lovløst tilflugtssted for sømænd og løsslupne fanger fra Australien. Siden dengang er tingene faldet betragteligt til ro, og sukkerplantager og turisme er nu de vigtigste indtægtskilder.

Øen byder på forskellige former for overnatning, fra indkvartering hos lokale familier, til pensionater og resorts af høj standard. Den letteste måde at komme til Vanua Levu er med fly fra Nadi.

Naboøya Taveuni er kendt som ”Garden Island”. Det er en øko-turists drøm, med naturreservater fulde af uberørt plante- og dyreliv, og et eldorado for fuglekiggere. Taveuni er også berømt for dykkestederne ”Eel Reef” og ”Great White Wall”. Sidstnævnte er en væg under vand, dækket med hvide blødkoraller, og omgivet af et mylder af fisk.

Utsikten fra Koro Sun Resort i Savusavu.

Udsigten fra Koro Sun Resort i Savusavu. Foto: cmphoto.co.nz

Hoteller på Vanua Levu og Taveuni

Rejseforslag til Fiji

Paradiset Fiji

Paradiset Fiji

Tilbring ferien på øgruppen Yasawa på Fijis Vestkyst. Nyd det gode vejr og de smukke sandstrande og laguner – et sandt paradis.

Eksklusive Fiji

Eksklusive Fiji

I dette rejseforslag har vi inkluderet nogle af de bedste resorts på Fiji, så I får lidt ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Autentiske Fiji

Autentiske Fiji

Dette rejseforslag tager jer med til den smukke Yasawa ø-gruppe på Fiji.

Fijis perler

Fijis perler

I dette rejseforslag tager vi dig med til nogle af de mest populære resorts i øgruppen Mamanucas på Fiji.

Øhop i Stillehavet

Øhop i Stillehavet

I dette rejseforslag har vi inkluderet flyrejse til flere af ørigerne i Stillehavet, og derudover går turen til både New Zealand og Australien.

Start planlægningen af drømmerejsen