89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Nadi og Denarau Island

Hoteller

Nadi og Denarau Island

Rejsemål på Fiji:

Nadi og Denarau Island

Introduktion

Viti Levu er den største ø i Fiji, og her ligger hovedstaden Suva og den internationale lufthavn ved byen Nadi.

Øen er vulkansk og dækket af grønne skove og høje bjerge, bl.a. det højeste bjerg – Mount Tomanivi. Næsten tre fjerdedele af Fijis indbyggere bor på Viti Levu. Nadi er indgangsporten til Fiji, eftersom dette er den vigtigste internationale lufthavn i landet. Byen er et ideelt stoppested, før du fortsætter rejsen til de vestlige øer, Koralkysten eller på et cruise.

Nadi er en farverig by omringet av sukkerplantager. I centrum er der en række tax-free butikker, et sprudlende marked og det største hindutempel på den sydlige halvkugle.

Det ligger mange resorter med god standard på Denarau Island.

Der ligger mange resorts med god standard på Denarau Island.

Fin utsikt fra Sofitel Fiji Resort på Denarau Island.

Fin udsigt fra Sofitel Fiji Resort på Denarau Island. Foto: Fabrice Rambert

Denarau Island er en lille ø på vestsiden av Viti Levu, kun 20 minutter fra den internationale lufthavn i Nadi, lige ved havnen og marinaen. Her ligger der flere flotte resorts på række og rad.

Denarau Island er forbundet med bro til hovedøen, og er en feriedestination i sig selv. Her er der masser af aktivitetsmuligheder: en 18 huls golfbane med driving range, flere tennisbaner, et stort udvalg af vandsportsaktiviteter og et dejligt afslappende spa-anlæg.

På Denarau Island er der også et godt udvalg af restauranter og spisesteder, og øen er et ideelt sted at slappe af nogle dage, enten når du kommer til Fiji eller er på vej hjem – eller måske efter et cruise langs de smukke, små koraløer længere ude.

Hoteller i Nadi og Denarau Island

There are no more posts for this category / tag. Please add another one..

Rejseforslag til Fiji

Paradiset Fiji

Paradiset Fiji

Tilbring ferien på øgruppen Yasawa på Fijis Vestkyst. Nyd det gode vejr og de smukke sandstrande og laguner – et sandt paradis.

Eksklusive Fiji

Eksklusive Fiji

I dette rejseforslag har vi inkluderet nogle af de bedste resorts på Fiji, så I får lidt ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Autentiske Fiji

Autentiske Fiji

Dette rejseforslag tager jer med til den smukke Yasawa ø-gruppe på Fiji.

Fijis perler

Fijis perler

I dette rejseforslag tager vi dig med til nogle af de mest populære resorts i øgruppen Mamanucas på Fiji.

Øhop i Stillehavet

Øhop i Stillehavet

I dette rejseforslag har vi inkluderet flyrejse til flere af ørigerne i Stillehavet, og derudover går turen til både New Zealand og Australien.

Start planlægningen af drømmerejsen