Nadi og Denarau Island

Foto: Rafael Ben-Ari/Chameleons Eye

ReJsemål på Fiji

Nadi og Denarau Island

Viti Levu er den største ø i Fiji, og her ligger hovedstaden Suva og den internationale lufthavn ved byen Nadi.

Øen er vulkansk og dækket af grønne skove og høje bjerge, bl.a. det højeste bjerg – Mount Tomanivi. Næsten tre fjerdedele af Fijis indbyggere bor på Viti Levu. Nadi er indgangsporten til Fiji, eftersom dette er den vigtigste internationale lufthavn i landet. Byen er et ideelt stoppested, før du fortsætter rejsen til de vestlige øer, Koralkysten eller på et cruise.

Sofitel Fiji.
Fin udsigt fra Sofitel Fiji Resort på Denarau Island.

Nadi er en farverig by omringet av sukkerplantager. I centrum er der en række tax-free butikker, et sprudlende marked og det største hindutempel på den sydlige halvkugle.

Denarau Island er en lille ø på vestsiden av Viti Levu, kun 20 minutter fra den internationale lufthavn i Nadi, lige ved havnen og marinaen. Her ligger der flere flotte resorts på række og rad.

Sofitel Fiji.
Der ligger mange resorts med god standard på Denarau Island.

Denarau Island er forbundet med bro til hovedøen, og er en feriedestination i sig selv. Her er der masser af aktivitetsmuligheder: en 18 huls golfbane med driving range, flere tennisbaner, et stort udvalg af vandsportsaktiviteter og et dejligt afslappende spa-anlæg.

På Denarau Island er der også et godt udvalg af restauranter og spisesteder, og øen er et ideelt sted at slappe af nogle dage, enten når du kommer til Fiji eller er på vej hjem – eller måske efter et cruise langs de smukke, små koraløer længere ude.

Hoteller i Nadi og Denarau Island

Rejseforslag til Nadi og Denarau Island

Fiji

14 dage

Fra kr. 53.900 kr

Fiji

14 dage

Fra kr. 34.900

Fiji

15 dage

Fra kr. 99.500

Fiji

14 dage

Fra kr. 43.500

Fiji

15 dage

Fra kr. 49.500

Start planlægningen af drømmerejsen

Øvrige rejsemål på Fiji

Mamanuca Islands på Fiji.
Mamanuca en gruppe på ca. 20 små idylliske paradisøer, lige uden for vestkysten af hovedøen Viti Levu på Fiji.
Fiji.
Sydkysten af Viti Levu er kendt som Coral Coast – Koralkysten – på grund af det store koralrev, som løber langs hele kysten.
Savusavu, Fiji.
Vanua Levu er Fijis næststørste ø, og selvom øen er betydeligt mindre turistet sammenlignet med hovedøen, er der stadig meget at se og og foretage sig.
Yasawa Islands.
I øgruppen Yasawa er klimaet tørt og solrigt, og det gode vejr, de flotte sandstrande og de smukke laguner, gør øgruppen til en af Fijis mest populære destinationer.