Mamanuca Islands

Foto: Sean - stock.adobe.com

ReJsemål på Fiji

Mamanuca Islands

Mamanuca en gruppe på ca. 20 små idylliske paradisøer, lige uden for vestkysten af hovedøen Viti Levu på Fiji. Her ligger de fleste feriesteder, og fællesnævneren er skøn tropisk natur og en afslappet atmosfære.

Bliv bedre kendt med Mamanuca Islands.

Ønsker du at slappe af, nyde solen og livet under vandet, er Mamanuca stedet. Kun to af øerne, Mana og Malolo, har permanente fastboende, så her har du de hvide sandstrande mere eller mindre for dig selv.

De fleste øer er koraløer, men enkelte er gamle vulkanske øer. Øerne er omgivet af et stort og fascinerende koralrev, og er derfor et sandt paradis for dykkere og snorklere. Det maritime liv er mangfoldigt, og oplevelserne står i kø; store og små fisk i alle farver og faconer, og måske støder du på en skildpadde eller en rokke. Det er som at svømme i et akvarium.

Castaway Island Resort
Idyll på Castaway Island Resort.

Bliver man træt af at bade og dase i solen, er der et utal af andre aktiviteter og udflugter – alt fra vandreture til dybhavsfiskeri. Tag også en dagstur til øen Monuriki, hvor filmen ”Cast Away” med Tom Hanks blev indspillet.

Hoteller i Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Mamanuca Islands

Rejseforslag til Mamanuca Islands

Fiji

14 dage

Fra kr. 43.500

Fiji

15 dage

Fra kr. 99.500

Fiji

14 dage

Fra kr. 53.900 kr

Start planlægningen af drømmerejsen

Øvrige rejsemål på Fiji

Nadi.
Viti Levu er den største ø i Fiji, og her ligger hovedstaden Suva og den internationale lufthavn ved byen Nadi.
Fiji.
Sydkysten af Viti Levu er kendt som Coral Coast – Koralkysten – på grund af det store koralrev, som løber langs hele kysten.
Savusavu, Fiji.
Vanua Levu er Fijis næststørste ø, og selvom øen er betydeligt mindre turistet sammenlignet med hovedøen, er der stadig meget at se og og foretage sig.
Yasawa Islands.
I øgruppen Yasawa er klimaet tørt og solrigt, og det gode vejr, de flotte sandstrande og de smukke laguner, gør øgruppen til en af Fijis mest populære destinationer.