89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Mamanuca Islands

Hoteller

Mamanuca Islands

Rejsemål på Fiji:

Mamanuca Islands

Introduktion

Mamanuca en gruppe på ca. 20 små idylliske paradisøer, lige uden for vestkysten af hovedøen Viti Levu. Her ligger de fleste feriesteder, og fællesnævneren er skøn tropisk natur og en afslappet atmosfære.

Ønsker du at slappe af, nyde solen og livet under vandet, er Mamanuca stedet. Kun to af øerne, Mana og Malolo, har permanente fastboende, så her har du de hvide sandstrande mere eller mindre for dig selv.

De fleste øer er koraløer, men enkelte er gamle vulkanske øer. Øerne er omgivet af et stort og fascinerende koralrev, og er derfor et sandt paradis for dykkere og snorklere. Det maritime liv er mangfoldigt, og oplevelserne står i kø; store og små fisk i alle farver og faconer, og måske støder du på en skildpadde eller en rokke. Det er som at svømme i et akvarium.

Bliver man træt af at bade og dase i solen, er der et utal af andre aktiviteter og udflugter – alt fra vandreture til dybhavsfiskeri. Tag også en dagstur til øen Monuriki, hvor filmen ”Cast Away” med Tom Hanks blev indspillet.

En av de små øyene i Mamanucas.

En af de små øer i Mamanucas. Foto: Chris McLennan Photography

Idyll på Sheraton Tokoriki Resort.

Idyl på Sheraton Tokoriki Resort. Foto: Chris McLennan Photography

Rejseforslag til Fiji

Paradiset Fiji

Paradiset Fiji

Tilbring ferien på øgruppen Yasawa på Fijis Vestkyst. Nyd det gode vejr og de smukke sandstrande og laguner – et sandt paradis.

Eksklusive Fiji

Eksklusive Fiji

I dette rejseforslag har vi inkluderet nogle af de bedste resorts på Fiji, så I får lidt ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Autentiske Fiji

Autentiske Fiji

Dette rejseforslag tager jer med til den smukke Yasawa ø-gruppe på Fiji.

Fijis perler

Fijis perler

I dette rejseforslag tager vi dig med til nogle af de mest populære resorts i øgruppen Mamanucas på Fiji.

Øhop i Stillehavet

Øhop i Stillehavet

I dette rejseforslag har vi inkluderet flyrejse til flere af ørigerne i Stillehavet, og derudover går turen til både New Zealand og Australien.

Start planlægningen af drømmerejsen