89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Coral Coast

Hoteller

Coral Coast

Introduktion

Sydkysten af Viti Levu er kendt som Coral Coast – Koralkysten – på grund af det store koralrev, som løber langs hele kysten. Her er der gode muligheder for dykning, snorkling og surfing.

Koralkysten ligger omtrent midt imellem de to største byer på Viti Levu – Nadi og Suva. Under palmerne ligger resorts i alle størrelser på rad og række. Koralkysten byder også på store områder med uberørt regnskov, kun afbrudt af en lille fiskerlandsby i ny og næ.

Den største by i området er Sigatoka, hvor det lokale marked er et besøg værd. Byen er også et godt udgangspunkt for spændende ture i området. Ziplining, rafting, flodkajak- og ATV-ture er nogle af de aktiviteter man kan deltage i, hvis man vil have en pause fra strand- og badeliv.

Koralkysten er oplagt at kombinere med et ophold på Mamanuca- eller Yasawasøerne.

Korallkysten har store områder med urørt regnskog.

Koralkysten har store områder med uberørt regnskov. Foto: Kirkland

Rejseforslag til Fiji

Paradiset Fiji

Paradiset Fiji

Tilbring ferien på øgruppen Yasawa på Fijis Vestkyst. Nyd det gode vejr og de smukke sandstrande og laguner – et sandt paradis.

Eksklusive Fiji

Eksklusive Fiji

I dette rejseforslag har vi inkluderet nogle af de bedste resorts på Fiji, så I får lidt ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Autentiske Fiji

Autentiske Fiji

Dette rejseforslag tager jer med til den smukke Yasawa ø-gruppe på Fiji.

Fijis perler

Fijis perler

I dette rejseforslag tager vi dig med til nogle af de mest populære resorts i øgruppen Mamanucas på Fiji.

Øhop i Stillehavet

Øhop i Stillehavet

I dette rejseforslag har vi inkluderet flyrejse til flere af ørigerne i Stillehavet, og derudover går turen til både New Zealand og Australien.

Start planlægningen af drømmerejsen