Coral Coast

Foto: Tourism Fiji

ReJsemål på Fiji

Coral Coast

Sydkysten af Viti Levu er kendt som Coral Coast – Koralkysten – på grund af det store koralrev, som løber langs hele kysten. Her er der gode muligheder for dykning, snorkling og surfing.

Bliv bedre kendt med Coral Coast.

Koralkysten ligger omtrent midt imellem de to største byer på Viti Levu – Nadi og Suva. Under palmerne ligger resorts i alle størrelser på rad og række. Koralkysten byder også på store områder med uberørt regnskov, kun afbrudt af en lille fiskerlandsby i ny og næ.

Den største by i området er Sigatoka, hvor det lokale marked er et besøg værd. Byen er også et godt udgangspunkt for spændende ture i området. Ziplining, rafting, flodkajak- og ATV-ture er nogle af de aktiviteter man kan deltage i, hvis man vil have en pause fra strand- og badeliv.

Fiji.
Gå ikke glip af en kava-ceremoni på Fiji.
Foto: Tourism Fiji

Koralkysten er oplagt at kombinere med et ophold på Mamanuca- eller Yasawasøerne.

Hoteller på Coral Coast

Rejseforslag til Coral Coast

Fiji

15 dage

Fra kr. 99.500

Start planlægningen af drømmerejsen

Øvrige rejsemål på Fiji

Mamanuca Islands på Fiji.
Mamanuca en gruppe på ca. 20 små idylliske paradisøer, lige uden for vestkysten af hovedøen Viti Levu på Fiji.
Nadi.
Viti Levu er den største ø i Fiji, og her ligger hovedstaden Suva og den internationale lufthavn ved byen Nadi.
Savusavu, Fiji.
Vanua Levu er Fijis næststørste ø, og selvom øen er betydeligt mindre turistet sammenlignet med hovedøen, er der stadig meget at se og og foretage sig.
Yasawa Islands.
I øgruppen Yasawa er klimaet tørt og solrigt, og det gode vejr, de flotte sandstrande og de smukke laguner, gør øgruppen til en af Fijis mest populære destinationer.