89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Cruise til Cookøerne og Selskabsøerne

Få et tilbud

Cruise til Cookøerne og Selskabsøerne

Cruise:

Cruise til Cookøerne og Selskabsøerne

}

15 dage (kun cruise: 11 nætter/12 dage)

Afrejse/ankomst: Papeete

Afrejse på udvalgte datoer. Kontakt os for mere information.

Fra kr. 45.750 per person hvis I er to, der rejser sammen (inkl. fly t/r København m.m.)

Sejlprogram

Dette 11-nætters cruise viser dig Stillehavets mangfoldige og smukke landskab. Fra Aitutakis lavtliggende øer til de spidse toppe og dybe dale på frugtbare Rarotonga.

Sidstnævnte blev bare kaldt ”paradis” af de første europæiske opdagelsesrejsende. Fortsæt til Selskabsøerne, hvor Stillehavsperlerne Bora Bora, Taha’a, Hiahine og Moorea venter.

Dag 1 – Gå ombord på m/s Paul Gauguin i Papeete, Tahiti
Øerne i Fransk Polynesien er en nydelig samling af vulkanske atoller, som ligger i det mægtige Stillehav. Rejsen starter på Tahiti, som er den største af de 118 øer. Udforsk de kulinariske fristelser, nattelivet og tag på shopping i hovedstaden Papeete, før du stiger ombord på skibet.
Dag 2 – Huahine, Selskabsøerne
Huahine er kendt som ”The Garden Island”. Øens frodige regnskov og dramatiske terræn omfavner hellige steder og legendariske landemærker, som er blandt de bedst bevarede arkæologiske områder i Fransk Polynesien. Du kan også tilbringe tiden i den store lagune, hvor du kan udforske livet under vand eller have en dejlig picnic på stranden.
Dag 3 – til søs
Brug dagen på at nyde den uformelle polynesiske atmosfære ombord på Paul Gauguin. Deltag i et foredrag med en af vores specielt inviterede gæster, for derefter at nyde et udsøgt franskinspireret måltid på L’Etoile.
Dag 4 – Aitutaki, Cookøerne
Aitutaki er utvivlsomt en af de flotteste øer i Stillehavet, specielt takket være den store lagune, som beskyttes af koralrevet, der omkranser øen. Se øens skønhed med egne øjne på et afslappende strandbesøg. Tag også turen ind til landsbyen Arutanga, hvor man finder Cookøernes ældste kirke fra 1829.
Dag 5 – Rarotonga, Cookøerne
Rarotonga er den mest kuperede af alle Cookøerne, og vi anbefaler at bruge tiden her på at udforske øens naturlige skønhed. Snorkle i Muri Lagoon, vandre i frodige Takitumi Convervation Area eller udforsk øen med naturguiden Pa, som kender øen bedre end de fleste.
Dag 6 – til søs
Der mangler ikke muligheder for afstesning og underholdning ombord. Nyd udsøgte måltider, tag en spabehandling og se solnedgangen fra en solseng på dækket.
Dag 7 og 8 – Bora Bora, Selskabsøerne
For mange er det en livslang drøm at besøge fantastiske Bora Bora. Med to fulde dage til rådighed er der tid nok til at udforske hvide sandstrande, frodige bjergtoppe, farverige koralrev og romantiske laguner. Oplev øens naturlige skønhed på en snorkeludflugt, se solnedgangen fra en speedbåd eller se øen højt oppe fra en helikopter. Du kan også tilbringe tid på vores private strand, som tilbyder volleyball, snorkling, kajak og paddleboard.
Dag 9 – Taha’a (Motu Mahana), Selskabsøerne
Tag på en af vores valgfrie udflugter, eller tilbring hele dagen på Motu Mahana, vores egen private ø. Her kan du svømme, snorkle og ro kajak, eller du kan bare slappe af på stranden med noget koldt at drikke fra vores flydende bar. Skibets entertainere vil stå for musikalsk underholdning og vil demonstrere traditionelt polynesisk håndværk.
Dag 10 og 11 – Moorea, Selskabsøerne
Farverige Moorea er næste stop, og her tilbringes to dage. Moorea har alt fra eksotiske frugter og blomster til en turkisblå lagune, spektakulære bjerge og palmeklædte strande. Køb lokalt kunsthåndværk, tag på ekspedition for at se delfiner eller prøvesmag lokal ananas, som er de mest udsøgte i hele Fransk Polynesien!
Dag 12 – Papeete, Tahiti
Tahitis hovedstad Papeete byder dig velkommen tilbage. Hvis du ikke vil rejse hjem endnu, kan du tilbringe nogle ekstra dage her, hvor du kan udforske resorts, spa, restauranter, udeliv og shopping.

Rejsefakta

Lokation for afrejse

København.


 

Højdepunkter

 • Aitutaki – her finder du en af verdens mest spektakulære laguner.
 • Tilbring en afslappende dag på Motu Mahana – vores private ø, hvor hvide sandstrande, svajende palmer, en flydende bar, drinks i kokosnødder og en herlig grillfrokost venter.
 • Søen rundt om Moorea har et utroligt mangfoldigt marineliv. Svøm med havskildpadder og farverige fiskestimer.
 • Tilbring tid på vores egen private strand på Bora Bora, som har en fantastisk udsigt mod Mount Otemanu. Her er snorkling, kajak, paddleboard og volleyball nogle af aktiviteterne.


 

Pris

Priser per person når man rejser to sammen:

F port Hole – fra kr. 45.750 per person

E Window State Room – fra kr.50.900 per person

D Balcony State Room – fra kr. 62.950 per person

C Balcony State Room – fra kr. 64.050 per person

B Veranda State Room – fra kr. 76.800 per person

Veranda Suite – fra kr. 91.800 per person

GS Grand Suite – fra kr. 118.500 per person

Owner Suite – fra kr. 122.900 per person


 

Prisen inkluderer

 • Fly t/r København-Papeete i økonomiklasse
 • 2 nætter på Intercontinental Tahiti Resort
 • 11-nætters cruise til Cookøerne og Selskabsøerne. Læs mere om hva som er inkludert.


 

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører


 

Øvrig information

Rejsen kan udvides og forlænges.


 

Turkode

59602

Få et tilbud på “Cruise til Cookøerne og Selskabsøerne”

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

89 80 06 80

Man-fre 08.30 - 16.30