89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Cruise til Selskabsøerne og Tuamotuøerne

Få et tilbud

Cruise til Selskabsøerne og Tuamotuøerne

Cruise:

Cruise til Selskabsøerne og Tuamotuøerne

}

14 dage (kun cruise: 10 nætter/11 dage)

Afrejse/ankomst: Papeete

Afrejse på udvalgte datoer. Kontakt os for mere information.

Fra kr. 42.550 per person hvis I er to, der rejser sammen (inkl. fly t/r København m.m.)

Sejlprogram

Skønhed, både over og under vandet, er det ord, som bedst karakteriserer oplevelserne på dette 10-nætter lange cruise.

Selskabsøerne giver dig frodige regnskove, krystalklare laguner og en varm brise, som er perfekt, når man tager livet med ro på en strand. Fortsæt til Tuamotuøerne, som er en samling lavtliggende atoller, der er mest kendt for sit farverige økosystem under vand.

Dag 1 – gå ombord på m/s Paul Gauguin i Papeete, Tahiti
Øerne i Fransk Polynesien er en nydelig samling af vulkanske atoller, som ligger i det mægtige Stillehav. Rejsen starter på Tahiti, som er den største af de 118 øer. Udforsk de kulinariske fristelser, nattelivet og tag på shopping i hovedstaden Papeete, før du stiger ombord på skibet.
Dag 2 – Huahine, Selskabsøerne
Huahine er kendt som ”The Garden Island”. Øens frodige regnskov og dramatiske terræn omfavner hellige steder og legendariske landemærker, som er blandt de bedst bevarede arkæologiske områder i Fransk Polynesien. Du kan også tilbringe tiden i den store lagune, hvor du kan udforske livet under vand eller have en dejlig picnic på stranden.
Dag 3 og 4 – Bora Bora, Selskabsøerne
For mange er det en livslang drøm at besøge fantastiske Bora Bora. Med to fulde dage til rådighed er der tid nok til at udforske hvide sandstrande, frodige bjergtoppe, farverige koralrev og romantiske laguner. Oplev øens naturlige skønhed på en snorkeludflugt, se solnedgangen fra en speedbåd eller se øen højt oppe fra en helikopter. Du kan også tilbringe tid på vores private strand, som tilbyder volleyball, snorkling, kajak og paddleboard.
Dag 5 – Rangiroa, Tuamotuøerne
Tuamotoøgruppen består af 79 koralatoller spredt over mange hundrede kilometer, og Rangiroa er den største af dem. Oplev det enkle og fredfulde liv på øerne ved at tage med på daglige aktiviteter med Paumoto-folket.
Dag 6 – Fakarava, Tuamotuøerne
Før moderne navigation blev opfundet, var regionen kendt som ”Dangerous Archipelago” på grund af sine farlige passager. I dag er det netop disse passager, der gør Fakarava til et paradis for dykkere. De, som foretrækker at blive på land, kan udforske charmerende landsbyer, gamle templer og en koralkirke fra 1800-tallet.
Dag 7 – til søs
Brug dagen på at nyde den uformelle polynesiske atmosfære ombord på Paul Gauguin. Deltag i et foredrag med en af vores specielt inviterede gæster, for derefter at nyde et udsøgt franskinspireret måltid på L’Etoile.
Dag 8 – Taha’a (Motu Mahana), Selskabsøerne
Tag på en af vores valgfrie udflugter, eller tilbring hele dagen på Motu Mahana, vores egen private ø. Her kan du svømme, snorkle og ro kajak, eller du kan bare slappe af på stranden med noget koldt at drikke fra vores flydende bar. Skibets entertainere vil stå for musikalsk underholdning og vil demonstrere traditionelt polynesisk håndværk.
Dag 9 og 10 – Moorea, Selskabsøerne
Farverige Moorea er næste stop, og her tilbringes to dage. Moorea har alt fra eksotiske frugter og blomster til en turkisblå lagune, spektakulære bjerge og palmeklædte strande. Køb lokalt kunsthåndværk, tag på ekspedition for at se delfiner eller prøvesmag lokal ananas, som er de mest udsøgte i hele Fransk Polynesien!
Dag 11 – Papeete, Tahiti
Tahitis hovedstad Papeete byder dig velkommen tilbage. Hvis du ikke vil rejse hjem endnu, kan du tilbringe nogle ekstra dage her, hvor du kan udforske resorts, spa, restauranter, udeliv og shopping.

Rejsefakta

Lokation for afrejse

København.


 

Højdepunkter

  • 2 dage på lækre Bora Bora. Du kan tilbringe tid på vores egen private strand, snorkle i den turkisblå lagune og se Mount Otemanu fra en helikopter.
  • Besøg Fakarava, et UNESCO-klassificeret naturreservat, hvor erfarne dykkere kan dykke med gråhajer, store stimer med farverige fisk og se uberørte koraller.
  • Tilbring en afslappende dag på Motu Mahana – vores private ø, hvor hvide sandstrande, svajende palmer, en flydende bar, drinks i kokosnødder og en herlig grillfrokost venter.


 

Pris

Priser per person når man rejser to sammen:

F port Hole – fra kr. 42.550 per person

E Window State Room – fra kr. 48.700 per person

D Balcony State Room – fra kr. 59.400 per person

C Balcony State Room – fra kr. 61.500 per person

B Veranda State Room – fra kr. 72.300 per person

Veranda Suite – fra kr. 91.800 per person

GS Grand Suite – fra kr. 109.000 per person

Owner Suite – fra kr. 112.450 per person


 

Prisen inkluderer

  • Fly t/r København-Papeete i økonomiklasse
  • 2 nætter på Intercontinental Tahiti Resort
  • 10-nætters cruise til Selskabsøerne og Tuamotuøerne. Læs mere om hva som er inkludert.


 

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører


 

Øvrig information

Rejsen kan udvides og forlænges.


 

Turkode

59606

Få et tilbud på “Cruise til Selskabsøerne og Tuamotuøerne”

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

89 80 06 80

Man-fre 08.30 - 16.30