89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Cruise på Fiji

Få et tilbud

Cruise på Fiji

I den vestlige del af Fiji ligger mange idylliske øer på rad og række, og et cruise blandt disse er en uforglemmelig oplevelse.

I den vestlige del af Fiji ligger mange idylliske øer på rad og række, og et cruise blandt disse er en uforglemmelig oplevelse. Atmosfæren om bord er afslappet, og du kan gå barfodet og nyde selskabet med den fantastiske besætning, der er ambassadører for den venlighed, der kendetegner Stillehavet. Et sådan cruise har for det meste stop i eller flere lokale landsbyer, hvor livet foregår på traditionelt vis som det har gjort i umindelige tider. Dermed får du et godt indblik i Fijis kultur, historie og levevis, noget som er med til at gøre cruisene til en ekstra god oplevelse.

Men for de fleste er det naturligt nok de kridhvide strande og svajende palmer samt det farverige liv under vandet, der er det bedste på et Fijicruise. Skibet ligger for det meste stille om dagen, så du får god tid til at nyde livet på dæk eller på stranden.

Cruiseskibene på Fiji er meget mindre end hvad der for eksempel forbindes med et cruise i Caribien eller Middelhavet. De fleste skibe har mellem 25 og 60 kahytter, hvilket giver en intim og personlig oplevelse på turen.

Læs mere om vore cruises på Fiji nedenfor.

Få et skræddersyet rejseforslag

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud.

En af vores rejsespecialister vil herefter kontakte dig for at få en nærmere snak om rejsen.

Ved indsendelse af dette skema accepterer du Fijirejsers persondatapolitik.