89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Cruise

Cruise

Vil du opleve øerne i Thor Heyerdahls polynesiske verden eller sejle gennem Panamakanalen? Se Japan fra en ny vinkel eller rejs ad søvejen ind gennem New Zealands smalle bugter? Så er et krydstogt måske den perfekte ferie for dig.

Krydstogt er en behagelig måde at rejse på. Du kan nyde livet mens skibet tager fra den ene uforglemmelige oplevelse til den anden. Professionel service og skibe af høj standard giver dig en luksusfølelse, samtidig med at du oplever spændende destinationer, storslået natur og lokal kultur. Krydstogtskibene stopper ved en række destinationer, og på hvert sted får du mulighed for at deltage i forskellige udflugter og aktiviteter.

De krydstogter, vi tilbyder, tager dig udenom de sædvanlige krydstogtruter, og vi har både krydstogter med sejlskibe og fragtskibe. Dette giver dig en helt unik oplevelse, samtidigt med, at skibene byder på restauranter og underholdning, så rejsen aldrig bliver kedelig.

Vi har krydstogter over store dele af verden; Stillehavet, Caribien, Asien, New Zealand og Australien. Hvert krydstogt har sine helt særlige højdepunkter og tager dig med på en rejse, du sent vil glemme.

Alle krydstogter kan kombineres med ekstra feriedage på forskellige destinationer. Vores rejsespecialister har selv været med på flere af krydstogterne og tilbragt meget tid på de forskellige krydstogtdestinationer. De har derfor den viden og erfaring, der er nødvendig for at kunne sammensætte den perfekte ferie for dig.

Læs mere om vores krydstogter herunder og kontakt os for sejladsdatoer og priser. Sammen skræddersyr vi din næste krydstogtferie.

Blue Lagoon Cruises.

Et krydstogt tager dig fra den ene uforglemmelige oplevelse til den anden.

Nyt late dager på et cruise på Tahiti.

Nyd de dovne dage på et cruise på Tahiti. Foto: Paul Gauguin Cruises

Vores cruises

Drømme cruiset Dreams of Tahiti

Drømme cruiset Dreams of Tahiti

Ombord på det elegante sejlskib Wind Spirit vil I hurtigt opdage, at dette er den perfekte måde at udforske Tahitis paradisøer på.

Blue Lagoon Cruises

Blue Lagoon Cruises

Blue Lagoon Cruises har en flåde på fem mindre cruiseskibe, som går langs de smukke øer i det vestlige Fiji.

Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin Cruises

M/S Paul Gauguin, eller The Gauguin som hun også kaldes, er flagskibet i Paul Gauguin Cruises flåde.

Cruise til Cookøerne og Selskabsøerne

Cruise til Cookøerne og Selskabsøerne

Dette 11-nætters cruise viser dig Stillehavets mangfoldige og smukke landskab. Fra Aitutakis lavtliggende øer til de spidse toppe og dybe dale på frugtbare Rarotonga.

Tahiti & Tuamotu Islands Cruise

Tahiti & Tuamotu Islands Cruise

Passatvindende i Fransk Polynesien har igennem århundrede lokket søfarere dertil, og nu er det selvsamme havbrise som fylder sejlene på Wind Spirit.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

89 80 06 80

Man-fre 08.30 - 16.30

Inspiration

four_seasons_bora_bora1_.170419jpeg

Sådan kommer du til verdens smukkeste øer

Drømmen i Stillehavet: Krystalklart vand, varme vinde, palmeøer og luksus ved stranden. Eventyrlandene som fristede Thor Heyerdahl har aldrig været lettere at rejse til.