89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Rarotonga

Hoteller

Rarotonga

Introduktion

Rarotonga er den største af Cookøerne. Her findes ingen trafiklys, McDonald’s eller bygninger højere end et palmetræ. Fra den turkisblå Muri-lagune til det frodige og kuperede indland – her er der noget for alle, uanset om man vil være aktiv eller tage den helt med ro på de hvide strande.

Hovedstaden på Rarotonga er Avarua, og her ligger landets eneste internationale lufthavn med direkte ruter til Auckland, Los Angeles, Sydney og Papeete. Avarua er en søvnig lille by som vågner op når det er markedsdag. Her kan du købe alt fra frugt og grøntsager, til t-shirts, strandskaller og perler. Ofte er der også lokal underholdning. Stort set alle på øen tager turen til markedet, som afholdes hver lørdag.

Rarotonga er med sine 32 km i omkreds ingen stor ø, så det er muligt at leje en cykel eller scooter og køre hele øen rundt. Midt på øen er der høje bjerge og dybe regnskove, mens kystområderne er frugtbare med dejlige sandstrande, der strækker sig næsten hele vejen rundt om øen. Snorkling i det krystalklare, varme vand er en oplevelse, og livet under vandet helt fantastisk. Koraller i mange farver og faconer, store muslinger og et utal af store og små fisk i alle regnbuens farver – det er næsten som at svømme rundt i et akvarium.

Den vennlige lokalbefolkningen gjør at du føler deg velkommen på Cookøyene.

Lej en scooter og se mere af Rarotonga. Foto: Kirklandphotos.

Rejseforslag til Cookøerne

Rarotonga, Aitutaki og Atiu

Rarotonga, Aitutaki og Atiu

I tillæg til de mest besøgte øer Rarotonga og Aitutaki, indeholder dette rejseforslag nogle dage på Atiu.

Cookøerne bryllupsrejse

Cookøerne bryllupsrejse

I dette bryllupsrejseforslag har vi inkluderet nogle af de bedste resorts på Rarotonga og Aitutaki, og dermed ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Idylliske Cookøerne

Idylliske Cookøerne

Dette prisvenlige rejseforslag inkluderer både Rarotonga og Aitutaki, hovedøerne på Cookøerne.

Jorden rundt på 25 dage

Jorden rundt på 25 dage

Fascinerende Tokyo, autocampereventyr i New Zealand, den smukke storby Sydney, stillehavsparadiset Cook Islands og til sidst filmbyen Los Angeles.

Start planlægningen af drømmerejsen

Øvrige rejsemål på Cookøerne