Rarotonga

Foto: Svetlana - stock.adobe.com

ReJsemål på Cookøerne

Rarotonga

Rarotonga er den største af Cookøerne. Her findes ingen trafiklys, McDonald’s eller bygninger højere end et palmetræ. Fra den turkisblå Muri-lagune til det frodige og kuperede indland – her er der noget for alle, uanset om man vil være aktiv eller tage den helt med ro på de hvide strande.

Bliv bedre kendt med Rarotonga.

Hovedstaden på Rarotonga er Avarua, og her ligger landets eneste internationale lufthavn med direkte ruter til Auckland, Los Angeles, Sydney og Papeete. Avarua er en søvnig lille by som vågner op når det er markedsdag. Her kan du købe alt fra frugt og grøntsager, til t-shirts, strandskaller og perler. Ofte er der også lokal underholdning. Stort set alle på øen tager turen til markedet, som afholdes hver lørdag.

Rarotonga er med sine 32 km i omkreds ingen stor ø, så det er muligt at leje en cykel eller scooter og køre hele øen rundt. Midt på øen er der høje bjerge og dybe regnskove, mens kystområderne er frugtbare med dejlige sandstrande, der strækker sig næsten hele vejen rundt om øen. Snorkling i det krystalklare, varme vand er en oplevelse, og livet under vandet helt fantastisk. Koraller i mange farver og faconer, store muslinger og et utal af store og små fisk i alle regnbuens farver – det er næsten som at svømme rundt i et akvarium.

Rejseforslag til Rarotonga

Cookøerne

14 dage

Fra kr. 40.500

Cookøerne

14 dage

Fra kr. 47.900

Cookøerne

14 dage

Fra kr. 51.500

Cookøerne

14 dage

Fra kr. 34.500

Start planlægningen af drømmerejsen

Øvrige rejsemål på Cookøerne

Autuaki Lagoon.
Mange mener at Aitutaki er den smukkeste ø i Stillehavet. Et besøg til Cookøerne er ikke komplet uden en tur til Aitutaki.
Atiu på Cookøerne.
Atiu er måske Cook øernes bedst bevarede hemmelighed. Atiu er et godt alternativ for dig, der søger smuk natur kombineret med lidt aktivitet.