Atiu

Foto: Cook Islands Tourism/Daniel Fisher

ReJsemål på Cookøerne

Atiu

Atiu er måske Cook øernes bedst bevarede hemmelighed. Det er en lille, men utroligt smuk ø nordøst for Rarotonga. Atiu er et godt alternativ for dig, der søger smuk natur kombineret med lidt aktivitet.

Bliv bedre kendt med Atiu.

Der bor knap 600 fastboende på øen, som er fordelt i 5 små landsbyer. Atiu fokuserer på eco-turisme for at beholde øens natur og særpræg. I gennemsnit er der aldrig mere end 12 turister på øen af gangen, så her får man god anledning til at opleve en ø, der stort set ikke er berørt af turismen.

Øen kaldes også Enuamanu, som betyder fuglenes land, hvilket er en god indikation på hvad der kan opleves herude. Det er flere fuglearter på denne ø end nogen andre steder på Cookøerne, og det er også her nogle af verdens sjældneste arter findes. Herudover har Atiu flere kalkstensgrotter og 28 øde strande. Øen producerer kaffebønner, og vi anbefaler at være med til et lokalt ritual hvor man sidder i ring og smager på det lokale ”jungleøl” – Tumunu.

Atiu er virkelig et besøg værd, og godt at kombinere med Rarotonga og Aitutaki.

Hoteller på Atiu

[ess_grid alias=”hotell-atiu-alle”][/ess_grid]

Rejseforslag til Atiu

[ess_grid alias=”rf-atiu”][/ess_grid]

Start planlægningen af drømmerejsen

Øvrige rejsemål på Cookøerne

Rarotonga.
Rarotonga er den største af Cookøerne. Her findes ingen trafiklys, McDonald’s eller bygninger højere end et palmetræ.
Autuaki Lagoon.
Mange mener at Aitutaki er den smukkeste ø i Stillehavet. Et besøg til Cookøerne er ikke komplet uden en tur til Aitutaki.

Hotell på Atiu

Reiseforslag til Atiu

Cookøerne

14 dage

Fra kr. 36.500