89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Introduktion

Atiu er måske Cook øernes bedst bevarede hemmelighed. Det er en lille, men utroligt smuk ø nordøst for Rarotonga. Atiu er et godt alternativ for dig, der søger smuk natur kombineret med lidt aktivitet.

Der bor knap 600 fastboende på øen, som er fordelt i 5 små landsbyer. Atiu fokuserer på eco-turisme for at beholde øens natur og særpræg. I gennemsnit er der aldrig mere end 12 turister på øen af gangen, så her får man god anledning til at opleve en ø, der stort set ikke er berørt af turismen.

Øen kaldes også Enuamanu, som betyder fuglenes land, hvilket er en god indikation på hvad der kan opleves herude. Det er flere fuglearter på denne ø end nogen andre steder på Cookøerne, og det er også her nogle af verdens sjældneste arter findes. Herudover har Atiu flere kalkstensgrotter og 28 øde strande. Øen producerer kaffebønner, og vi anbefaler at være med til et lokalt ritual hvor man sidder i ring og smager på det lokale ”jungleøl” – Tumunu.

Atiu er virkelig et besøg værd, og godt at kombinere med Rarotonga og Aitutaki.

Atiu har flere store grottesystemer som man kan utforske.

Atiu har flere store grottesystemer som man kan udforske.

Hoteller på Atiu

Rejseforslag til Cookøerne

Rarotonga, Aitutaki og Atiu

Rarotonga, Aitutaki og Atiu

I tillæg til de mest besøgte øer Rarotonga og Aitutaki, indeholder dette rejseforslag nogle dage på Atiu.

Cookøerne bryllupsrejse

Cookøerne bryllupsrejse

I dette bryllupsrejseforslag har vi inkluderet nogle af de bedste resorts på Rarotonga og Aitutaki, og dermed ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Idylliske Cookøerne

Idylliske Cookøerne

Dette prisvenlige rejseforslag inkluderer både Rarotonga og Aitutaki, hovedøerne på Cookøerne.

Jorden rundt på 25 dage

Jorden rundt på 25 dage

Fascinerende Tokyo, autocampereventyr i New Zealand, den smukke storby Sydney, stillehavsparadiset Cook Islands og til sidst filmbyen Los Angeles.

Start planlægningen af drømmerejsen

Øvrige rejsemål på Cookøerne