Aitutaki

Foto: David Kirkland

ReJsemål på Cookøerne

Aitutaki

Mange mener at Aitutaki er den smukkeste ø i Stillehavet. Øen har en smuk azurblå lagune, som er fyldt med farverige fisk, og ude i vandet ligger små øer med kridhvide strande og svajende palmer. Et besøg til Cookøerne er ikke komplet uden en tur til Aitutaki.

Bliv bedre kendt med Aitutaki.

Efter en tre kvarters flyvetur over det endeløse Stillehav, helt uden den mindste antydning af land, dukker der en lille palmebeklædt plet op i alt det turkise. Lige fra du lander i den lille lufthavn, vil du opdage at dette er en anden verden. Aitutaki har et udvalg af hoteller og resorts af forskellig standard, men herudover er øen meget lidt kommercialiseret. Tilbring nogle dage her og adopter den lokale ”island time”.

Højdepunktet for de fleste som tager til Aitutaki, er en bådtur ud til øerne One Foot Island og Honeymoon Island, som ligger midt ude i den store lagune. Indbyggertallet er lavt på Aitutaki og der kommer ikke mange turister, så du er næsten garanteret en hel strand for dig selv. Man kan overnatte på en af de mange små øer i lagunen, og det er også muligt at arrangere et bryllup her.

Hoteller på Aitutaki

[ess_grid alias=”hotell-aitutaki-alle”][/ess_grid]

Rejseforslag til Aitutaki

[ess_grid alias=”rf-cook”][/ess_grid]

Start planlægningen af drømmerejsen

Øvrige rejsemål på Cookøerne

Rarotonga.
Rarotonga er den største af Cookøerne. Her findes ingen trafiklys, McDonald’s eller bygninger højere end et palmetræ.
Atiu på Cookøerne.
Atiu er måske Cook øernes bedst bevarede hemmelighed. Atiu er et godt alternativ for dig, der søger smuk natur kombineret med lidt aktivitet.

Hotell på Aitutaki

Reiseforslag til Aitutaki

Cookøerne

14 dage

Fra kr. 34.500

Cookøerne

14 dage

Fra kr. 51.500

Cookøerne

14 dage

Fra kr. 47.900

Cookøerne

14 dage

Fra kr. 36.500

Cookøerne

14 dage

Fra kr. 40.500