89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Aitutaki - den smukkeste ø i Stillehavet

Hoteller

Aitutaki – den smukkeste ø i Stillehavet

Introduktion

Mange mener at Aitutaki er den smukkeste ø i Stillehavet. Øen har en smuk azurblå lagune, som er fyldt med farverige fisk, og ude i vandet ligger små øer med kridhvide strande og svajende palmer. Et besøg til Cookøerne er ikke komplet uden en tur til Aitutaki.

Efter en tre kvarters flyvetur over det endeløse Stillehav, helt uden den mindste antydning af land, dukker der en lille palmebeklædt plet op i alt det turkise. Lige fra du lander i den lille lufthavn, vil du opdage at dette er en anden verden. Aitutaki har et udvalg af hoteller og resorts af forskellig standard, men herudover er øen meget lidt kommercialiseret. Tilbring nogle dage her og adopter den lokale ”island time”.

Højdepunktet for de fleste som tager til Aitutaki, er en bådtur ud til øerne One Foot Island og Honeymoon Island, som ligger midt ude i den store lagune. Indbyggertallet er lavt på Aitutaki og der kommer ikke mange turister, så du er næsten garanteret en hel strand for dig selv. Man kan overnatte på en af de mange små øer i lagunen, og det er også muligt at arrangere et bryllup her.

Gå på de kritthvite sandbankene i Aitutaki Lagoon.

Gå på de kridhvide sandbanker i Aitutaki Lagoon. Foto: Sean Scott

Rejseforslag til Cookøerne

Rarotonga, Aitutaki og Atiu

Rarotonga, Aitutaki og Atiu

I tillæg til de mest besøgte øer Rarotonga og Aitutaki, indeholder dette rejseforslag nogle dage på Atiu.

Cookøerne bryllupsrejse

Cookøerne bryllupsrejse

I dette bryllupsrejseforslag har vi inkluderet nogle af de bedste resorts på Rarotonga og Aitutaki, og dermed ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Idylliske Cookøerne

Idylliske Cookøerne

Dette prisvenlige rejseforslag inkluderer både Rarotonga og Aitutaki, hovedøerne på Cookøerne.

Jorden rundt på 25 dage

Jorden rundt på 25 dage

Fascinerende Tokyo, autocampereventyr i New Zealand, den smukke storby Sydney, stillehavsparadiset Cook Islands og til sidst filmbyen Los Angeles.

Start planlægningen af drømmerejsen

Øvrige rejsemål på Cookøerne