89 80 06 80 info@fijirejser.dk
SØK
Generic filters
Exact matches only

Kia Orana og velkommen til Cookøerne

Rejseforslag

Kia Orana og velkommen til Cookøerne

Rejsemål:

Cookøerne

Introduktion ∣ Rejseforslag ∣ Cruise ∣ Klima ∣ Inspiration

Indbyggertal: 18 000

Antal øer: 15

Hovedstad: Avarua

Introduktion

På Cookøerne kan du opleve et lille stykke paradis. Med krystalklare laguner, hvide sandstrande, et varmt klima og en venlig og ligetil lokalbefolkning, er det ikke så underligt at Cookøerne for mange er selve symbolet på de smukke stillehavsøer.

De 15 øer som udgør Cookøerne ligger i hjertet af Stillehavet, halvvejs mellem Hawaii og New Zealand. Her er strandene kridhvide med svajende palmer, havet glasklart turkis og solen skinner fra en skyfri himmel – Cookøerne er på alle måder et afslappet sydhavsparadis. Derudover er det lokale polynesiske folk usædvanligt venligt og gæstfrit, og du vil føle dig velkommen fra første øjeblik, hvor du bliver mødt med sang og dans i ankomsthallen i lufthavnen.
Den hyggelige lokalbefolkningen er lett å bli kjent med.

Det er let at lære lokalbefolkningen at kende. Foto: Kirklandphotos

Cookøerne har beholdt meget af sin oprindelige kultur, og den polynesiske identitet opleves gennem forskellige arrangementer og festivaler gennem hele året, hvor de gamle krigshelte hædres, og der synges og danses. Her har indbyggerne et rygte om at være blandt de bedste dansere i hele stillehavsregionen.

Uanset hvor du vælger at bo på Cookøerne har du adgang til dejlige strande og flot natur. De fleste vælger at bo på hovedøen Rarotonga, og derudover tage en lille tur op til Aitutaki med den smukke lagune. Er du blandt de eventyrlystne, kan du også tage turen ud til de ydre øer. Hertil går der kun et fly om ugen, eller en båd hver anden måned. Uanset hvor du tager hen, vil der være fremragende forhold for alle som elsker laguner, hvide sandstrande, palmesus, badning, svømning, snorkling og dykning.

Gå i land på vakre One Foot Island på Aitutaki.

Gå i land på den skønne One Foot Island på Aitutaki.

Med kilometervis af strande og fantastiske koralrev fyldt med fascinerende fisk, blæksprutter, muslinger og flotte koraller, er badeferie og snorkling nogle af de mest populære aktiviteter på øerne. Uanset om du vælger at udforske de frodige øer til lands eller måske til vands, ved at snorkle rundt blandt de farvestrålende koraller, byder Cookøerne på utallige oplevelser.

Landet består af en række øer, som strækker sig over et havområde på størrelse med Vesteuropa. Landet inddeles normalt i to øgrupper – de sydlige og de nordlige øer. Øerne i syd er vulkanske og frugtbare med høje bjerge, mens de nordlige er atoller, der stikker op over havoverfladen, med dejlige strande og palmer. Rarotonga er den største ø med hovedstaden Avarua, men vi anbefaler som minimum også en tur til den enestående ø Aitutaki. Øen og området er en ren naturperle og det fås næsten ikke smukkere.

Rejseforslag til Cookøerne

Rarotonga, Aitutaki og Atiu

Rarotonga, Aitutaki og Atiu

I tillæg til de mest besøgte øer Rarotonga og Aitutaki, indeholder dette rejseforslag nogle dage på Atiu.

Cookøerne bryllupsrejse

Cookøerne bryllupsrejse

I dette bryllupsrejseforslag har vi inkluderet nogle af de bedste resorts på Rarotonga og Aitutaki, og dermed ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Idylliske Cookøerne

Idylliske Cookøerne

Dette prisvenlige rejseforslag inkluderer både Rarotonga og Aitutaki, hovedøerne på Cookøerne.

Jorden rundt på 25 dage

Jorden rundt på 25 dage

Fascinerende Tokyo, autocampereventyr i New Zealand, den smukke storby Sydney, stillehavsparadiset Cook Islands og til sidst filmbyen Los Angeles.

Rejsemål på Cookøerne

Hvordan er vejret på Cookøerne?

Cookøerne har et jævnt og behageligt tropisk klima året rundt, uden store temperatursvingninger.

De laveste temperaturer har man fra juni til august, mens perioden fra november til marts er den varmeste tid på året. Det er i denne periode at Cookøerne får mest regn, oftest i form af korte tropiske regnbyger. De tørreste måneder er fra april til november, med en gennemsnitstemperatur på 26 grader. Den varme og fugtige sæson fra december til marts har temperaturer på mellem 22 og 30 grader.

Hvornår er det bedst at rejse til Cookøerne?

Cookøerne kan takket være sit varme og solrige klima besøges året rundt. Selvom landet har to forskellige sæsoner, er der flere ting man bør tage i betragtning før man bestiller sin rejse. Priserne på overnatning varierer efter sæson, hvor perioderne omkring skoleferier og den tørreste sæson er dyrest. Udenfor højsæson er der færre besøgende, hvilket betyder færre mennesker på resorter og strande. Tal med os, hvis du er i tvivl om hvornår du ønsker at besøge Cookøerne

Temperaturtabel Cookøerne

 
JanFebMarAprMajJunJulAugSepOktNovDec
Max temp282827262524242525262728
Min temp232424232221202021222323
Regn (mm)251229268185159109108135117124151221

Tabellen viser den gennemsnitlige maksimums- og minimumstemperatur. Vi gør opmærksom på, at dette er gennemsnitlige værdier, og at vejret på Cookøerne ofte kan variere.

Start planlægningen af drømmerejsen

Inspiration

Strand på Fiji.

Cookøerne – Luksusferie for to

En autentisk, eksotisk luksusferie finder man ikke i charterkatalogerne. Det finder man midt i Stillehavet, og navnet er Cookøerne.

four_seasons_bora_bora1_.170419jpeg

Cookøerne – paradiset du ikke troede fandtes

At rejse langt er den nye form for luksus. Krydser du kloden, kommer du til et autentisk, eksotisk og eventyrligt øområde hvor du garanteret ikke støder ind i din nabo.