89 80 06 80 [email protected]
SØK
Generic filters
Exact matches only

Bryllup på Fiji

Bryllup på Fiji

Fiji er et sandt tropeparadis med eksotiske strande, hvor palmerne dovent læner sig ud over det hvide sand, hvor den skyfrie himmel spejler sig i det azurblå vand, og hvor koralrev i fantastiske farver har et sitrende liv under vandet. Hvad kan snart være mere romantisk end at gifte sig i dette tropiske Stillehavsparadis?

Der er mange resorts i Fiji, der tilbyder bryllup og bryllupspakker. Vi anbefaler, at I gifter jer på et af de mange resorts, der ligger i øgruppen Mamanuca. Øgruppen består af ca. 20 små idylliske paradisøer lige udenfor vestkysten af hovedøen Viti Levu. De fleste øer er koraløer, men enkelte er gamle vulkanske øer. Her ligger de fleste ferieanlæg og fællesnævneren er et herligt tropisk paradis og en afslappende atmosfære. Kun to af øerne, Mana og Malolo, har fastboende, så her har I mere eller mindre de hvide sandstrande for jer selv. Alle øerne er omgivet af et stort og fascinerende koralrev, og er et sandt paradis for dykkere og snorklere. Det maritime liv er mangfoldigt og oplevelserne står i kø. Store og små fisk, i alle farver og faconer, måske en skildpadde eller en rokke.

Husk på, at der er langt til Fiji og en stor tidsforskel. Så vi anbefaler, at I tilbringer et par dage sammen på destinationen før selve brylluppet. Dette kan eksempelvis gøres på Koralkysten på Viti Levu, hvis I ønsker at opleve mere af Fiji på turen. Nyd dagene sammen på lange hvide strande indenfor et beskyttende koralrev, som er perfekt for afslappende dage i solen. Vi kan naturligvis arrangere turen mellem de forskellige resorts, hvis I vælger at bo et andet sted de første dage.

Et bryllup på Fiji er et minne for livet.

Et bryllup på Fiji er et minde for livet. Foto: Kirkland

Efter nogle dage i solen gøres der klart til den store dag med bryllup på stranden. Bryllupspakken inkluderer bl.a. giftefoged, brudebuket, fotograf, brudepige og to fijianske krigere i traditionelle kostumer, der eskorterer bruden til brudgommen. Vi kan næsten garantere et bryllup, der bliver en oplevelse og et minde for livet.

Har du spørgsmål?

Vores rejsespecialister hjælper dig.

89 80 06 80

Man-fre 08.30 - 16.30

Inspiration

four_seasons_bora_bora1_.170419jpeg

10 perfekte bryllupsrejser

Bungalower med stråtag, smukke laguner, solnedgange i verdensklasse og lune aftensmåltider med fersk fisk, hummer og skaldyr. Med andre ord; en perfekt opskrift på den perfekte bryllupsrejse.