Bryllup på Cookøerne

Foto: Cook Islands Tourism

Bryllup på Cookøerne

For mange er Cookøerne symbolet på de smukke stillehavsøer. Disse paradisøer ligger, som perler på en snor, ude midt i det sydlige Stillehav og er et drømmemål for mange. Hvad kan snart være mere romantisk end at gifte sig i dette Stillehavsparadis?

Der er mange resorts på Cookøerne, der tilbyder bryllup og bryllupspakker. Vi anbefaler imidlertid at I gifter jer på Aitutaki, måske den smukkeste ø i hele Stillehavet. En overvældende stor lagune i blåt og turkis, fyldt med farverige fisk og omgivet af små holme med kridhvide strande og svajende palmer. Fra hovedøen Rarotonga tager det ca. 45 minutter i fly, før der dukker en lille palmeklædt flække op i de turkisfarvede omgivelser. Højdepunktet for de fleste, der besøger Aitutaki, er en tur med båd ud i den imponerende store lagune. Det er muligt at overnatte på en af de mange små øer i lagunen. Der bor ikke mange på Aitutaki, og der er endda færre turister, så I er næsten garanteret en strand helt for jer selv.

Husk på, at der er langt til Cookøerne og stor tidsforskel. Så vi anbefaler, at I tilbringer et par dage på destinationen før selve brylluppet. Dette kan eksempelvis gøres på Rarotonga, hvis I ønsker at opleve mere af Cookøerne på turen. Nyd dagene sammen på lange hvide strande indenfor et beskyttende koralrev, som er perfekt for afslappende dage i solen. Vi kan naturligvis arrangere turen mellem de forskellige resorts, hvis I vælger at bo et andet sted de første dage.

One Foot Island
Romantiske One Foot Island.
Foto: Chris McLennan/Pacific Resort Aitutaki.

Ude på koralrevet til Aitutaki ligger den lille sand ø One Foot Island, og med sin kridhvide sandstrand og fantastiske udsigt til den blå lagune, findes der knapt nok et mere romantisk sted. Brylluppet arrangeres i disse smukke og romantiske omgivelser. I kan vælge mellem bryllup på stranden, ved swimmingpoolen eller på en lille ubeboet ø lige ved landsbykirken. Bryllupspakken skræddersyes ud fra jeres ønsker, men indeholder som minimum giftefoged, bryllupskoordinator, brudebuket, bryllupsattest og naturligvis champagne. Vi kan garantere, at et sådan bryllup bliver et minde for livet.

Bryllupsrejser til Stillehavet

Cookøerne

14 dage

Fra kr. 40.500

Cookøerne

14 dage

Fra kr. 47.900

Læs mere om bryllup i Stillehavet

Bryllup på Fiji.

Bryllup på Fiji

Aitutaki Lagoon Private Island Resort

Bryllup og bryllupsrejser

Start planlægningen af drømmerejsen

Inspiration

Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa
Omgivelserne er en vigtig del af en bryllupsrejse, og her har vi samlet 10 af de fineste hoteller til dig, som er ude efter en romantisk oplevelse.
Aitutaki.
En autentisk, eksotisk luksusferie finder man ikke i charterkatalogerne. Det finder man midt i Stillehavet, og navnet er Cookøerne.