Bryllup og bryllupsrejser

Foto: Aitutaki Lagoon Private Island Resort.

Bryllup og bryllupsrejser

Drømmer I om et bryllup på en kridhvid strand i Stillehavet? Eller måske ønsker I at tage på bryllupsrejse til en eller flere af paradisøerne i Stillehavet?

At tilbringe hvedebrødsdagene på en stillehavsø er for mange den perfekte bryllupsrejse. Her finder man tid og ro til virkelig at nyde hinanden og omgivelserne. I kan slappe af på stranden, svømme over smukke, farverige koraller, snorkle, dykke eller bare nyde øjeblikket. Eller hvad med en tur til en af de fantastiske kurbade for lidt ekstra velvære? Nyd de kridhvide strande, palmesus og turkisblåt hav, mens I forkæler hinanden. Her kender man ikke noget til trængsel på strandene; i stedet har I selskab af havets dønninger og palmernes svage susen.

Bryllup på Cookøerne.
Bliv gift på en strand på Cookøyene.
Foto: Kieran Scott

Nyd gode måltider fra resorternes køkken, ofte med friske råvarer hentet direkte fra havet. Se din elskede i øjnene, mens I spiser et godt måltid på stranden I stearinlysenes skær. Se solen gå ned i havet hver aften, og I vil hurtigt forstå hvorfor Stillehavet er et af de mest romantiske steder at tage på bryllupsrejse.

Vores rejsekonsulenter har selv besøgt øerne flere gange for at anbefale de allerbedste steder og resorts. Derfor er du i de bedste hænder, når du kontakter Fijirejser for hjælp til at planlægge en af livets mest mindeværdige rejser.

Bryllup i Stillehavet

Stadig flere danskere vælger at rejse ud i verden for at afgive ægteskabsløftet, og et mere romantisk sted end paradisøerne i Stillehavet, skal man lede længe efter. Et bryllup her bliver et fantastisk minde for livet.

Bryllup på Fiji.
Bryllup på stranden i private omgivelser.
Foto: Shangri-la Fijian Resort & Spa

Vi kan tilbyde bryllupper på flere af vore destinationer, og vi har aftaler med en række hoteller og resorts, som lægger alt til rette for de der drømmer om en romantisk bryllupsrejse i Stillehavet.

Vi kan arrangere hele vielsen for jer, som normalt holdes på stranden under en bryllupsgazebo af blomster. I de fleste tilfælde er der også musikere, professionel fotograf sminkør, champagne og middag på stranden inkluderet, og de forskellige resorts har selvsagt også specialpakker til alle brudepar med suites for nygifte, som ønsker at være for sig selv.

Rejsebrev fra glade gæster

Cookøerne var helt fantastiske !! Vi længes efter lange, hvide strande, hunde og kyllinger. Jeg må også hylde det program, der blev lavet til os. Vi kom til Manuia og tænkte: ”Hvilket sted! Det kan ikke blive bedre end det her!! ” Med dejlige mennesker, søde små gaver på sengen hver dag og en fantastisk udsigt at vågne op til! Magisk!

Cykelturen med Storytellers var også virkelig noget der kan anbefales. Her fik vi set det ægte Cook og fik smagt masser af fantastiske lokale frugter. En utrolig flink og dygtig kvindelig guide!

Flyvningen til Aitutaki var simpelthen ubeskrivelig. At se den blå grønne lagune fra flyet skabte mange forventninger, der hurtigt blev opfyldt. Og vi, som syntes Manuia havde en fantastisk udsigt, jeg kan love dig, at vi blev blæst bagover af Tamanu! Også her var folk fantastiske.

Bryllupsdagen var også fantastisk! Vi fik god hjælp fra Annie Bishop både med information om dagen, kontakt med fotograf og frisør og ikke mindst musikerne, der spillede for os. Hun gjorde virkelig dagen mindeværdig! Dagen vil for altid være brændt ind i hukommelsen. Og som om dagen ikke var magisk nok, fik vi også besøg af fem små rokker, der svømmede rundt lige foran os.

Selvom det var trist at forlade Aitutaki, fik vi endnu en positiv overraskelse, da vi ankom til Little Polynesian. Tal om ren luksus! Og igen, en ubeskrivelig udsigt! Personalet var meget venlige, og lærte at udtale vores navne og leverede upåklagelig service døgnet rundt. At rejse hjem var skrækkeligt, efter sådan en utrolig rejse. Vores Cook-oplevelser vil aldrig blive glemt, og selvom turen var lang, kan den ABSOLUT anbefales! Vi pusler allerede med en plan om at fejre 5 års bryllupsdag derude, under hval-sæsonen.

Tak igen for din fantastiske service, for alt hvad du har bidraget med og arrangeret for os. Du har virkelig hjulpet med at gøre vores bryllup til et eventyr uden lige!

Laura & Sten, februar 2020

Lara og Steinar giftet seg på One Foot Island.
Laura og Sten blev gift på One Foot Island.
Brudebuketten.
Brudebuketten.

Bryllupsrejser til Stillehavet

Cookøerne

14 dage

Fra kr. 40.500

Cookøerne

14 dage

Fra kr. 47.900

Læs mere om bryllup i Stillehavet

Bryllup på Fiji.

Bryllup på Fiji

Bryllup på Cookøerne.

Bryllup på Cookøerne

Bryllupsrejser katalog

Af alle de rejser man er på igennem sit liv, er bryllupsrejsen noget helt speciel. På sådan en rejse ønsker man at opleve noget smukt og spændende, bare jer to sammen. Vi har derfor lavet vores eget katalog, som kun fokuserer på bryllupsrejser til Australien, Fiji, Cookøerne, Tahiti og New Caledonia.

OBS: Dette katalog er pt. kun på norsk.

Start planlægningen af drømmerejsen