Udflugter Tahiti

RangiroaSkal du besøge en eller flere øer i Stillehavet, er det en god ide at planlægge lidt på forhånd. Så er du sikker på, at få et sted at bo, og opleve noget af det bedste på stederne. Dertil kommer, at det ofte er billigere at bestille på forhånd. Vi har gode aftaler med hoteller og turarrangører over hele Stillehavet. Vores samarbejdspartnere er blandt de bedste, så du får det maksimale ud af oplevelserne.

Nedenfor finder du eksempler på dagsture og udflugter som vi anbefaler. Ønsker du en oplevelse, som ikke er omfattet af disse eksempler, så kontakt os endelig.

Tahiti Nui

Tahiti Nui

Tahiti består af to cirkelformede øer – en stor kaldet Tahiti Nui og en mindre kaldet Tahiti Iti. Disse to øer hænger sammen med en lille landtunge ved navn Taravao.

 

Læs mere...

Moorea

Moorea

Moorea er naboø til Tahiti og mange vil hævde at dette er det smukkeste sted på jorden. Bare 15 kilometer fra den livlige hovedø Tahiti Nui kan du her slentre med bare ben i det hvide sandstrand.

Læs mere...

Bora Bora

Bora Bora

Bora Bora er en vulkansk ø med en af verdens smukkeste laguner, noget som har givet den navnet Polynesiens Perle. Her finder du smuk natur, nydelige laguner og et krystalklart vand.

Læs mere...

Huahine

Huahine

Huahine er et utrolig smukt ørige med kridhvide sandstrande og frodig natur, omgivet af krystalklart hav. Det er ikke uden grund, at det også kaldes Garden of Eden.

Læs mere...

Taha’a

Taha’a

Øen "Uporu", også kaldt Taha'a, er et lille vildt paradis 230 km vest for Tahiti. Den kaldes ofte Vaniljeøen, fordi den værdifulde vaniljeorkide dyrkes her i regnskovens fugtige skygge.

Læs mere...

Raiatea

Raiatea

Raiatea er hovedøen i Leeward øerne, en øgruppe 220 kilometer nordvest for Tahiti. Den deler lagune med naboøen Taha'a.

Læs mere...

Manihi

Manihi

Manihi er en atol i Tuamotu gruppen og er kendt, blandt dykkere, for den enorme mængde af fisk, der svømmer rundt i lagunen.

Læs mere...

Rangiroa

Rangiroa

En times flyvetur fra Tahiti ligger Rangiroa, og her finder du alt det du kan tænke dig for en drømmeferie i Stillehavet.

Læs mere...

Tikehau

Tikehau

Tikehau er en næsten cirkelrund atol i øgruppen Tuamoutu, knap en times flyvetur fra Papeete. Øen kaldes også The Pink Sand Island, noget som skyldes de mange smukke strande.

Læs mere...