Resorts

Intercontinental Tahiti ResortHer har vi samlet et udvalg af resorts som vi anbefaler rundt om i Fransk Polynesien, også kaldet Tahiti. Vi kan tilbyde mange flotte resorts, fra gode og rimelige hoteller til eksklusive resorts med høj standard. Udvalget er stort og det kan være vanskeligt at finde frem i junglen af tilbud. Ofte er det nemmeste, at vælge hvilket område du ønsker at bo i, og hvilken standard du foretrækker. Du bestemmer hvad som passer dig bedst, så giver vi dig alternativerne.

Der findes resorts på de fleste af øerne i dette enorme ørige, og vi kan tilbyde resorts på de fleste af dem. Der findes flest på de tre største og måske bedst kendte; Tahiti, Moorea og Bora Bora, men vi anbefaler også at du besøger nogle af de lidt mere fjerntliggende øer for en helt speciel oplevelse. Det er en god ide at bestille værelse i god tid før du skal rejse. I højsæsonerne kan det være næsten umuligt at finde ledige værelser på de bedste og mest populære resorts.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts i Fransk Polynesien. Kontakt os for forslag og pristilbud.

Tahiti

Tahiti Nui

Tahiti Nui er hovedøen i Tahiti, og her ligger også hovedstaden Papeete, som er landets politiske og økonomiske centrum. Byen strækker sig langs den smukke havn og op på bjergsiden både nord- og vestover.

Læs mere...

Moorea

Moorea

Kun en halv times bådtur fra Papeete ligger Moorea. Mange hævder at denne ø er det smukkeste sted på jorden. Moorea er virkelig en fantastisk ø, med høje bjerge, frodige ananasmarker, flotte strande og små landsbyer.

Læs mere...

Bora Bora

Bora Bora

For mange er Bora Bora selve drømmen om stillehavsparadiset. Bora Bora hører til øgruppen Selskabsøerne, og har en natur som tager pusten fra dig. Ikke sært at mange kalder øen Polynesiens Perle.

Læs mere...

Taha'a

Leeward øerne

Leeward øerne er en gruppe øer 220 kilometer nordvest for Tahiti, og vi kan tilbyde resorts på Taha'a, Raiatea og Huahine. Selv om afstanden til hovedstaden ikke er lang, så er dette et lidt bortgemt rejsemål, på trods af sine flotte laguner og kridhvide strande.

Læs mere...

Rangiroa

Tuamotu øerne

Knap en times flyvetur fra Papeete ligger de smukke atoller i øgruppen Tuamotu. Dette området kan bedst beskrives som et idyllisk postkort - små atoller, der titter op over havets overfalde. Vi kan tilbyde resorts på Tikehau, Rangiroa, og Manihi.

Læs mere...

Nuku Hiva

Marquesas øerne

Øgruppen Marquesas ligger godt og vel tre timers flyvetur nord for Papeete, og vi kan tilbyde resorts på to af øerne - Nuku Hiva og Hiva Oa. På en tur dertil opdages tiden på ny - tid til dig selv, tid til stilhed, tid for at møde andre og tid til at nyde tilværelsen.

Læs mere...

kort tahiti

Tahiti Nui Tahiti Nui Moorea Moorea Bora Bora Bora Bora Andre Leeward øer Tuamotu øerne Marquesas øerne Tuamotu øerne Leeward øerne