Rejseforslag på Tahiti

Bora Bora Pearl ResortTahiti er den kendte betegnelse på det enorme havområde, der udgør Fransk Polynesien, og som konkurrerer med Fiji, om at være det mest populære rejsemål i Stillehavet.

Hertil rejser forelskede par og bryllupsrejsende fra hele verden for at nyde de romantiske hvedebrødsdage på de kridhvide, indbydende strande. Har du lyst til at kombinere luksus med naturen og klimaet i Stillehavet, er Tahiti et sikkert valg.

Tahiti er langt væk og et ukendt rejsemål for de fleste. Det spørgsmål vi oftest får er, hvad skal du se, og hvor skal du tage hen, når du besøger Tahiti? Vi har sammensat nogle rejseforslag, der forhåbentligt kan give inspiration, når du skal planlægge din rejse.

Dette er kun et eksempel og mulighederne er mange. Vi kan tilbyde alt fra enkel standard til den ypperste luksus. Du bestemmer, hvad der passer dig bedst, så giver vi dig alternativerne.

Kontakt os for yderligere information og pristilbud »

Eventyrlige Tahiti

13866532733 db095b4dbb oI dette rejseforslag har vi kombineret hovedøen Tahiti Nui med øerne Huahine, Maupiti og Tikehau hvor du kommer tæt på naturen og bor på små idylliske pensionater.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 39.400 kr

Luksuriøse Tahiti

aerial view 1Bora Bora, Moorea og Tahiti - 15 dage

I dette rejseforslag har vi inkluderet nogle af de mest luksuriøse resorts på øerne Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 56.900 kr

Klassiske Tahiti

s43 pearl 3Et prisværdigt rejseforslag som indeholder øerne Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora – en rejse for både førstegangsbesøgende og tilbagevendende gæster.

Pris per person når to rejser sammen:
fra 43.250 kr

Drømme cruiset Dreams of Tahiti

8 dages cruise om bord luksuriøst sejlskib

8 dages cruise om bord luksuriøst sejlskib

Højdepunkter: Bora Bora, Moorea, Huahine, Raiatea og Tahaa

Dette er sejlturen, som I kommer til at snakke om resten af livet. Ombord på det elegante sejlskib Wind Spirit vil I hurtigt opdage, at dette er den perfekte måde at udforske Tahitis paradisøer på.

Tahiti & Tuamotu Islands Cruise

11 dages cruise om bord luksuriøs sejlbåd

11 dages cruise om bord luksuriøs sejlbåd

Højdepunkter: Bora Bora, Rangiroa, Tahaa, Huahine, Fakarava og Moorea

Passatvindende i Fransk Polynesien har igennem århundrede lokket søfarere dertil, og nu er det selvsamme havbrise som fylder sejlene på Wind Spirit. Dette cruise er for dig som vil have en eksklusiv rejseoplevelse, personlig service og god komfort.

Tahitis øer

s55-tahitis oeyer418 dage

Et rejseforslag som foruden Bora Bora og Moorea også inkluderer idylliske Tikehau, regnet som den smukkeste atol i hele Tahiti. 

Pris per person, når to rejser sammen: 
fra kr. 42.995

Fantastiske Tahiti

sofitel private island bora bora17 dage

I dette rejseforslag har vi kombineret hovedøen Tahiti Nui, den tropiske grønne ø Moorea og paradis øen Bora Bora. Denne kombination er meget populær og giver jer nogle fantastiske oplevelser på tre helt forskellige øer.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 37.995

Jorden rundt og Tahiti

s55-jordenrundt124 dage

I dette jorden rundt forslag er hovedvægten lagt på de eksotiske øer i Tahiti, men der er også indlagt stop i Los Angeles, New Zealand og Hong Kong.

Pris per person, når to rejser sammen: 
fra kr. 39.995

Tahiti i en nøddeskal

s54-tahiti i noetteskal418 dage

Dette rejseforslag er sammensat med ophold på øerne Tahiti, Bora Bora og Moorea, og omfatter det mange ønsker at opleve på deres første rejse til Tahiti.

Pris per person, når to rejser sammen: 
fra kr. 31.995

Eksklusive Tahiti

Romantic Sunset, Bora Bora18 dage

I dette rejseforslag har vi inkluderet nogle af de bedste resorts på Tahiti, Moorea og Bora Bora, og dermed ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Pris per person, når to rejser sammen: 
fra kr. 59.995