Tahiti - et paradis i Stillehavet

Tahiti - et paradis i Stillehavet

Fransk Polynesien er drømmen om Stillehavet med øde hvide sandstrande, turkisblå laguner, svajende palmer og dejligt klima. Rejse med Air Tahiti Nui og oplev det polynesiske paradis med øen Bora Bora som højdepunkt.

Herunder finder du mere information om vores rejseforslag. Vi deler gerne ud af vores egne erfaringer og oplevelser fra Fransk Polynesien. Kontakt en af vores specialister og vi hjælper med at skræddersy rejsen præcis som du ønsker den.

Læs mere om øerne i Fransk Polynesien her »


Klassiske Tahiti

Reiseforslag - Klassiske TahitiEt prisvenligt rejseforslag som indeholder øerne Tahiti Nui, Moorea og Bora Bora - en rejse for både førstegangsbesøgende og folk der vender tilbage.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 43.250

Læs mere »


Luksuriøse Tahiti

Reiseforslag - Luksuriøse TahitiI dette rejseforslag har vi inkluderet nogle af de mest luksuriøse resorts på øerne Tahiti Nui, Moorea og på Bora Bora i en overwater bungalow.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr 51.900 kr

Læs mere »


Eventyrlige Tahiti

Reiseforslag - Eventyrlige TahitiEt spændende rejseforslag som kombinerer Tahiti Nui med øerne Huahine, Maupiti og Tikehau, hvor du kommer helt tæt på naturen og bor på idylliske resorts og pensionater.

Pris per person når to rejser sammen:
fra kr. 41.300

Læs mere »


Flyv med Air Tahiti Nui til Tahiti

Fly Air Tahiti Nui til Tahiti

Air Tahiti Nui flyver fra Paris til hovedstaden Papeete på Tahiti, med mellemlanding i Los Angeles. Fra du stiger om bord i Paris oplever du den polynesiske gæstfrihed. Flykabinen reflektere den polynesiske kultur, charme og naturens farver.

Undervejs bliver der serveret måltider inspireret af det franske og polynesiske køkken, sammensat med vin fra hele verden. I hvert sæde finder du en skærm hvor der findes timevis af underholdning i form af film, spil, tv-serier og musik.

Air Tahiti Nui har to klasser om bord – businessklasse og økonomiklasse.

Kontakt os for priser og bestilling »