Ia oreana og velkommen til Tahiti

TikehauTahiti er den kendte betegnelse for det enorme havområde, der udgør Fransk Polynesien, og som konkurrerer med Fiji, om at være det mest populære rejsemål i Stillehavet. Forelskede par og bryllupsrejsende fra hele verden rejser hertil for at nyde deres romantiske hvedebrødsdage på de indbydende kridhvide strande. Har du lyst til at kombinere luksus, flot natur og dejligt klima er Tahiti et sikkert valg.

Tahiti ligger syd for ækvator og består af fem øgrupper. Hovedøen Tahiti Nui kaldes også for Stillehavets Navle, men det er på Moorea, Bora Bora og Huahine at den polynesiske kultur er mest udbredt. Det var på en af øerne i Fransk Polynesien at Thor Heyerdahl landede efter sejladsen med Kon Tiki fra Peru. Tahiti har en smuk varierende og unik natur med farvestrålende fisk, flotte koraller og forskellig bløddyr under havets overflade. De mange smukke laguner byder på perfekte forhold til dykning og øerne giver dig en god anledning til at udforske den fantastiske natur.

Tahiti girlsPå Tahiti kan du opleve traditionel dans, sang, kunst- og hånd- værkstraditioner og folk som går på glødende kul. Du finder også naturforhold, som kun findes få andre steder i verden, med smukke hvide strande, laguner og tropiske regnskove, vulkanske bjerge og et fascinerende liv under havets overflade. Tahiti er som en drøm, med smukke laguner, farvestrålende tropiske fisk, afslappende dage og et dejligt klima. Folket her har alverdens tid, og stress er så at sige ukendt, eller i værste fald selvforskyldt. Tahiti lever præcis op til den gamle europæiske myte om et tropisk paradis.

Klimaet i Tahiti er tropisk med to markante sæsoner, og for os nordboere er den tørre periode af året mellem maj og oktober nok den bedste tid at besøge landet. Der er der lidt nedbør, lav luftfugtighed og temperaturerne er milde og behagelige. Tabellen herunder viser gennemsnitlig maksimums- og minimumstemperatur:

 

Jan

Feb

Mar

Apr

Maj

Jun

Jul

Aug

Sep

Okt

Nov

Dec

                         

Temp max
Temp min
Regn (mm)

30
23
315

30
23
233

31
23
195

30
23
142

30
22
92

29
21
60

28
21
60

28
20
48

28
21
46

29
22
91

29
22
162

30
23
317

Vi gør opmærksom på, at dette er gennemsnitlige værdier, og at vejret i Tahiti ofte kan variere.

En rejse til Tahiti er noget alle bør opleve. Det bliver garanteret en oplevelse for livet.

Hvis du vil vide mere om Fransk Polynesien kan du klikke her.

Tahiti map


Klik for at se større billeder:


Klik for at se videoen (YouTube) fra Tahiti:

Tahiti - et paradis i Stillehavet

Tahiti - et paradis i StillehavetFransk Polynesien er drømmen om Stillehavet med øde hvide sandstrande, turkisblå laguner, svajende palmer og dejligt klima. Rejse med Air Tahiti Nui og oplev det polynesiske paradis med øen Bora Bora som højdepunkt.

Vi har sammensat tre spændende rejseforslag til Tahiti, hvor du kan få den klassiske, luksuriøse og eventyrlige oplevelse.

15 fantastiske resorts i Stillehavet

Bora Bora Pearl Resort & SpaHar du netop bestemt dig for at gøre drømmen om Stillehavet til virkelighed? Så dukker det store spørgsmål op: Hvor skal du bo?

Der er ingen tvivl om at overnatningsstederne i Stillehavet er en stor del af ferieoplevelsen, og det kan derfor være en god ide at bruge lidt tid på at finde det helt rigtige resort. Vi har samlet 15 af vores favoritter på Cook øerne og Fiji samt i Fransk Polynesien.