Stop over

Fiji beachStillehavsøerne ligger på den anden side af jorden og det tager næsten den samme tid om du vælger at rejse østover eller vestover. Derfor kan det være en god ide, at udnytte denne mulighed for at lave et spændende stop på rejsen. Både for at bryde rejsen op, men også for at få en ekstra oplevelse i nogle utrolig lande på rejsen. Et stop kan også hjælpe mod et eventuelt jetlag mellem Danmark og paradis øerne i Stillehavet og det er altid rart at strække ben efter en lang flyvetur. Normalt koster det ikke ekstra at lave et eller flere stop på rejsen, udover hotelnætter og eventuelle ture.

Hos Fijirejser kan vi tilbyde stop i Asien, Australien, New Zealand og USA. Herunder kan du klikke på de forskellige lande vi tilbyder stop i, og finde nogle priseksempler. Vi kan sammensætte en rejse med alt fra enkelt standard til ypperlig luksus. Venligst kontakt os til en snak om de utallige muligheder, der er for at sammensætte en rejse med fantastiske stop.


Asia

Asien

Oplev Asiens mystik og kultur på vejen til eller fra Stillehavet. Se smukke farverige templer med glitrende teglstenstage og munke, som vandrer rundt i gaderne i deres safrangule dragter.

Læs mere...

Australia

Australien

Verdens mindste kontinent eller jordens største ø? Uanset hvilken, så er Australien et af verdens mest kontrastfyldte og fascinerende lande, men tørre ørkner, frodige regnskove, spændende storbyer og et helt unikt dyreliv.

Læs mere...

New Zealand

New Zealand

New Zealand ligger på den anden side af jorden og det er næsten ikke muligt at rejse længere væk, i så fald er du nok på vej hjem igen. New Zealand er kendt for at være et utrolig rent og naturskønt land med høje sneklædte bjerge, fossende floder og dybe fjorde.

Læs mere...

USA

USA

USA er et land, der aldrig holder op med at fascinere og som mange drømmer om at besøge. Mange ønsker at opleve det USA som ses på TV og i film, og det er muligt at gøre med et stop på vejen til eller fra Stillehavet.

Læs mere...

Klik for at se større billeder: