Om Fijirejser

Fiji beachFijirejser er en del af Australienrejser ApS og målet er at være danskernes foretrukne rejsebureau og de bedste på området, når det drejer sig om rejser til øerne i Stillehavet. Vores rejsekonsulenter har rejst i dette område, og vi ønsker at dele vores viden, råd og erfaringer med dig, for at gøre netop din rejse til noget specielt.

Fijirejser skræddersyer rejser til Stillehavsøerne, og vores mål er at tilbyde produkter og oplevelser, som passer alles ønsker og økonomi. På disse internetsider viser vi et bredt udvalg af hoteller, udflugter, cruises m.m. i alle prisklasser.

Vores styrke er personlig service, rådgivning og opfølgning. Fijirejser samarbejder med alle de bedste flyselskaber, som flyver til Stillehavet, og vores priser er altid konkurrencedygtige. Og som specialbureau opnår vi gode betingelser hos vores lokale samarbejdspartnere, og det er noget vi ønsker, der skal komme vores kunder til gode.

Ring til os på 89 80 06 80, så sammensætter vi en uforglemmelig drømmerejse til dig.


Vores team

Rejsekonsulent

Brian Friis Jensen

Tlf. 86 20 45 22

Rejsekonsulent

Maja Ballisager Møller

Tlf. 86 20 45 23

Rejsekonsulent

Carl Erik "Calle" Larsen

Tlf. 86 20 45 27

Sales Manager

Thomas Paaske Hansen

Tlf. 86 20 45 21


Fijirejser

Ryesgade 27, 1. sal. (Indgang lige ti højre for tøjbutikken Solo)
8000 Aarhus C
Tlf.: 89 80 06 80
info@fijirejser.dk

Vi holder åbent på kontoret mandag til fredag 08:30 til 16:30. Lørdag, søndag og helligdage har vi lukket.


Medlem af RejsegarantifondenMedlem af Rejsegarantifonden

Fijirejser er medlem af Rejsegarantifonden. Vores reg.nr. er 2287.


Vores hyggelige kontor ligger i starten af strøget, kun 150 meter fra banegården og 200 meter fra rutebilstationen. Kommer du i bil kan du nemt finde parkering i Bruuns Galleri eller Salling P-hus.