Jorden rundt”At rejse jorden rundt”. Smag lidt på den lille sætning – den bringer garanteret mange associationer med sig. Der er noget mægtigt og eventyrligt ved at rejse mod fjerne himmelstrøg, lige indtil man har rejst så langt, at man er tilbage, hvor man startede.

At rejse jorden rundt var en stor ekspedition, før flyet blev opfundet. I dag er det langt nemmere at komme rundt, men en stor rejse vækker stadig eventyrlysten i mange af os. Måske har det noget med de store afstande at gøre, menneskerne man møder, tidszonerne man passerer eller kulturene man får indblik i. For mange er en jordomrejse den ultimative rejsedrøm og en af de ting, man gerne skal have gjort i løbet af livet.

Den bedste nyhed?
Man kan bruge 3 uger eller 3 år. Man kan bruge få penge eller mange penge. Man kan være ung eller gammel. Man kan rejse alene eller i en gruppe med en rejseleder. En rejse jorden rundt er ikke så uopnåelig, som mange måske tror.

Stillehavsøerne ligger på den anden side af jordkloden, og det tager næsten lige så lang tid at flyve derhen, hvad enten man vælger at gøre det mod øst eller vest. Man kan også vælge at fortsætte jorden rundt. Som oftest koster det ikke så meget mere, men man får muligheden for at opleve flere lande og kulture på rejsen.

Kombinationerne er mange, og priserne varierer, alt afhængig af hvilken rute man vælger, og hvor mange stop man vil have. Vores rejsekonsulenter har lavet utallige jorden rundt-rejser, og de skræddersyr rejsen efter dine ønsker. Vi giver dig gode råd og tips til, hvordan du kan opnå din drøm indenfor dit budget.

Kontakt os med dine jorden rundt-ønsker »

Jorden rundt med USA, Cook øerne, New Zealand & Kina

s43 pearl 323 dage

Rejs fra København via London til Los Angeles, hvor I kan bruge et par dage på at gå i filmstjernernes fodspor i Hollywood.

Turen går herfra direkte videre til Cook øerne og en uges tid i dette Stillehavs paradis, før et kør selv eventyr vænter i New Zealand. Til sidst går turen til Shanghai for en oplevelse af østens mystik i denne travle og pulserende storby.

Pris per person når to rejser sammen: 
fra kr. 34.995 på economy class
fra kr. 69.995 på business class

Jorden rundt med USA, Fransk Polynesien, New Zealand & Japan

s35-aitutakilrs522 dage med overnatning på 4-5 stjernede luksus hoteller

Denne eksklusive jordomrejse bringer jer via USA til Fransk Polynesien og New Zealand og tilbage via Japan. Rejsen er perfekt til jer, der går efter det allerbedste.

Pris per person, når to rejser sammen:
Fra 52.995 kr. på Economy Class
Fra 88.495 kr. på Business Class

Jorden rundt og Fiji

s25 reiseforslag 1 2I dette jorden rundt forslag er hovedvægten lagt på Fiji og med stop i Los Angeles, Auckland og Hong Kong.

Pris per person, når to rejser sammen: 
fra kr. 34.695

Jorden rundt med Tahiti og Rarotonga

s35-aitutakilrs321 dage

I dette jorden rundt forslag er hovedvægten lagt på Cook øerne, med stop i Los Angeles, Auckland og Hong Kong. I har også en knap uge på eksotiske Bora Bora i Tahiti.

Pris per person, når to rejser sammen: 
fra kr. 53.995

Jorden rundt og Tahiti

s55-jordenrundt124 dage

I dette jorden rundt forslag er hovedvægten lagt på de eksotiske øer i Tahiti, men der er også indlagt stop i Los Angeles, New Zealand og Hong Kong.

Pris per person, når to rejser sammen: 
fra kr. 39.995

Jorden rundt med Air New Zealand

fly s 01Air New Zealand har et fantastisk rutenet og tilbyder nogle af de mest spændende jorden rundt flybilletter der findes.

Ruten går via USA og herfra videre til paradis øerne i Stillehavet. Her kan der vælges mellem Fransk Polynesien med Bora Bora eller Cook Øerne. Rejsen går videre til New Zealand med ankomst til Auckland. Herfra kan New Zealand virkelig udforskes og det er muligt at koble indenrigsstræk på. Mod tillæg kan Australien tilvælges. Ellers vil rejsen gå via Shanghai eller Tokyo tilbage til København.

Priser per person:
fra 12.900 kr.