Visum Cook øerne

pasRejsende er selv ansvarlig for at have pas og visum i orden til rejsen. Passet skal minimum være gyldigt i 6 måneder efter udrejse fra sidste destination på rejsen.

Stillehavsøerne og New Zealand kræver ikke visum ved indrejse fra danske statsborgere. Der gives 3 måneders opholdstilladelse ved indrejsen. Det er påkrævet at have visum ved indrejse til Australien. Fijirejser er behjælpelig med et 3 måneders turistvisum til sine rejsende. Ved indrejse til Australien, New Zealand og de fleste Stillehavsøer kræves en gyldig returbillet.

Hvis du flyver via USA, uanset om det kun er i transit eller om du har et stop, så kræves det, at du registrerer dig elektronisk på forhånd. Dette betyder at alle danske statsborgere skal registrere sig på følgende hjemmeside: https://esta.cbp.dhs.gov/esta senest tre dage før afrejse. Registreringen er gyldig i to år, og du kan rejse frem og tilbage til USA lige så mange gange som du ønsker. Det koster et gebyr per person at registrere sig på hjemmesiden, så husk at have et kreditkort klar, når du skal registrere dig.

Venligst tjek om din rejserute går via USA, da det ikke altid fremkommer af rejseplanen.

Hvis du ikke er dansk statsborger er det vigtigt at tjekke hvilke regler der gælder for din nationalitet.