Visum Cook øerne

pas

Det er den rejsendes eget ansvar at have pas og visum i orden inden afrejse. Passet skal minimum være gyldigt i 6 måneder efter udrejse fra sidste destination på rejsen.

Der kræves et visum til Australien og New Zealand*. Australienrejser er behjælpelig med at lave et 3 måneders turistvisum til sine rejsende til Australien. Ved indrejse til Australien og New Zealand kræves en gyldig returbillet. Øerne i Stillehavet har forskellige visumregler alt efter hvilket ørige man besøger. Se reglerne på www.um.dk

*Visumpligt for indrejse til New Zealand indføres den 1. oktober 2019. Visum kan udstedes fra 1. juli 2019

Hvis du flyver via USA, uanset om det kun er i transit eller om du har et stop, så kræves det, at du registrerer dig elektronisk på forhånd. Dette betyder at alle danske statsborgere skal registrere sig på følgende hjemmeside: https://esta.cbp.dhs.gov/esta senest tre dage før afrejse. Registreringen er gyldig i to år, og du kan rejse frem og tilbage til USA lige så mange gange som du ønsker. Det koster et gebyr per person at registrere sig på hjemmesiden, så husk at have et kreditkort klar, når du skal registrere dig.

Venligst tjek om din rejserute går via USA, da det ikke altid fremkommer af rejseplanen.

Hvis du ikke er dansk statsborger er det vigtigt at tjekke hvilke regler der gælder for din nationalitet.