Rarotonga

Rarotonga er den største af Cook øerne og her ligger også hovedstaden Avarua. Det er ingen stor ø, blot 32 km i omkreds, og det er nemt at følge hovedvejen rundt på øen, hvis du ønsker at leje en cykel eller en scooter. Det indre af øen består af høje bjerge og dybe regnskove, mens kystområderne er frugtbare og med sandstrande som går næsten hele vejen rundt om hele øen. Snorkling i det krystalklare og varme vand er en oplevelse, og livet under vandet helt fantastisk.

Her finder du eksempler på dagsture og udflugter som vi anbefaler. Ønsker du at opleve noget, som ikke dækkes af turene nedenfor, så kontakt os endelig.

   
tongarora

Circle Island Tour

En tretimers tur rundt på Rarotonga, hvor du oplever det meste af øen. Turen går indenom steder som Ngatangiia, hvorfra den polynesiske migration til New Zealand startede i år 1350, Ara Metua eller Road of Toi, som blev bygget i år 1050, ceremonisteder som Arai Te Tonga, gamle kirker, biblioteket, museum, samt diverse plantager med citroner, bananer, tapioca, taro m.m.

guide_pa

Pa's Cross Island Trek

Tag med på en 4 timers vandretur gennem Rarotongas indre, og lær om hvordan indbyggerne udnyttede planterne til medicin og mad. Dette er turen for dig, som søger mere end blot sol og badeliv. Transfer til/fra hotellet og en let frokost er inkluderet.

rarotonga_3

Highland Paradise

Oplev den utrolige udsigt fra Rarotongas bjergklædte indre. Turen inkluderer besøg ved Ancient Historical Village of Marae's Killing Stone, Guilty Stones m.m. Guiderne er utrolig rare og vidende, og fortæller heller end gerne om Cook øernes historie, legender og planteliv.

rarotonga_lagoon_cruise

Lagoon Cruise

Oplev det farverige liv under vandet. Cruiset lægger fra kaj kl. 11:00 og sejler ud i lagunen til forskellige steder for at fodre fisk og snorkle. Stop ved Rarotongas eneste perlefarm. Frokost med underholdning er inkluderet. Retur ca. kl. 15:00. Transfer til/fra hotellet er inkluderet.

 

Dagsture til andre øer

De fleste, som besøger Cook øerne, vælger at tilbringe tiden på hovedøen Rarotonga. Vi anbefaler imidlertid at du også besøger nogle ar de andre smukke øer, eventuelt på en dagstur. Her findes eksempler på sådanne dagsture, som inkluderer transport til/fra lufthavnen på Rarotonga, tur/retur med fly og aktiviteter som beskrevet. Kontakt os, så sammensætter vi et forslag, som passer til dig.

 

 

aitutaki_3

Aitutaki Day Tour

Alle som besøger Cook øerne bør tage med på denne tur til den utroligt smukke ø, Aitutaki. Efter ca. 45 minutter i fly over det endeløse, blå Stillehav lander du på Aitutaki. Her startes med en lille guidet tur før du sætter kursen mod den store lagune. Resten af dagen tilbringes på de mange små øer, og ikke mindst i det krystalklare og varme vand. Frokost er inkluderet. Retur til Rarotonga om eftermiddagen. Dette er en oplevelse du sent vil glemme.

Turen går alle dage undtagen søndage.

mangaia

Mangaia Day Tour

Tag med på en dagstur til Mangaia, en af verdens ældste koraløer. Om formiddagen skal du med på en 2 kilometer lang vandretur til en utrolig grotte, som blev brugt som tilflugtssted for hele landsbyer under tidligere stammekrige på øen. Frokost bliver serveret på Ara Moana Bungalows, og du kan smage på lokale retter og studere lokal kunstværk. Om eftermiddagen er der sightseeing rundt på øen. Frokost er inkluderet. Retur til Rarotonga om eftermiddagen.

Turen går kun torsdage.

atiu_2

Atiu Day Tour

Dagstur til den lille, men utrolig smukke ø nordøst for Rarotonga. Vel fremme efter flyveturen kan du vælge mellem at tage med til Raka's Burial Cave eller til Anatakitaki Cave. Efter frokosten er der sightseeing på vestkysten af øen før turen afsluttes med besøg på en traditionel Tumunu. Frokost er inkluderet. Retur til Rarotonga om eftermiddagen.

Turen går kun fredage.