Aitutaki

Mange mener, at Aitutaki er den smukkeste ø i Stillehavet. En kæmpe stor lagune i blåt og turkis, fyldt med et utal af farverige fisk og omkranset af små holme med kridhvide strande og svajende palmer. Et besøg til Cook øerne er ikke komplet uden en tur til Aitutaki!

Her finder du eksempler på dagsture og udflugter som vi anbefaler. Ønsker du at opleve noget, som ikke dækkes af turene nedenfor, så kontakt os endelig.

   
cruise_1

One Foot Day Cruise 123

En flot tur til utrolig smukke One Foot Island. Her kan du slappe af på den kridhvide strand, snorkle eller udforske den lille ø. En skøn dag i paradis. Frokost er inkluderet.

cruise_2

3 Island Cruise

Et cruise, som tager dig med til tre forskellige små øer i Aitutakis smukke lagune. Snorkl ved korallerne på Maina Island og se hvor Tv-serien Castaway blev filmet. Frokost er inkluderet.

aitutaki_8

Titi-ai-Tonga Lagoon Cruise

Måske det bedste cruise på Aitutaki, der tager dig med til to smukke øer, som er perfekte steder at snorkle. Nyd livet i smukke omgivelser og bliv imponeret over Aitutakis utrolige lagune. Frokost er inkluderet.

aitutaki 3

Lagoon Lova

Oplev og nyd en af verdens smukkeste laguner på en heldagstur ombord på båden ”Lagoon Lova”. Dagen bruges på at slappe af, snorkle og studere farverige fisk og koraller under havets overflade. Besøg den berømte Honeymoon Island – en hvid sandø som er hjem for mange fugle. Frokosten nydes på One Foot Island som har fantastisk flotte strande. En uforglemmelig dag som vi varmt kan anbefale.